485 resultaten gevonden

Nieuws: 01-12-2021

Stratego ondertekent nieuw raamcontract MatLogCo

Op dinsdag 30 november heeft Andrea Lapère, directeur van Stratego.work, het nieuwe raamcontract met MatLogCo voor het ter beschikking stellen van medewerkers ILS en medewerkers TECH ondertekend. Met dit nieuwe raamcontract wordt de al vier jaar zeer succesvolle samenwerking voor de komende jaren voortgezet. Elf van de 36 ILS-specialisten en engineers van Stratego zijn op het huidige raamcontract werkzaam.
Adaptieve Krijgsmacht|Industrie Nieuws

Nieuws: 01-12-2021

Publicatie Regeling Stimulering deelname van ondernemingen Europees Defensiefonds

Hierbij willen wij u op de hoogte stellen van een nieuwe regeling die vandaag gepubliceerd is, mogelijk is deze regeling aantrekkelijk voor u en uw onderneming. De regeling is te vinden met deze link.
Europees Defensie Fonds

Nieuws: 30-11-2021

Namen mijnenbestrijdingsvaartuigen bekend

Nederland en België werken samen aan de vervanging van twaalf mijnenbestrijdingsvaartuigen. Op dinsdag 30 november werden de namen van de schepen bekend gemaakt. De zes Nederlandse schepen krijgen de namen Zr.Ms. Vlissingen, Zr.Ms. Scheveningen, Zr.Ms. IJmuiden, Zr.Ms. Harlingen,  Zr.Ms. Delfzijl en Zr.Ms. Schiedam. Gelijktijdig was in de Franse havenstad Concarneau de kiellegging van het eerste Belgische schip.
NMC|Defensie|Algemeen

Nieuws: 29-11-2021

Virtual Autumn Conference – GICA, 6-8 December 2021

The Global Industrial Cooperation Association 2021 Virtual Autumn Conference is the premier global Aerospace & Defence Conference hosting speakers from international Government Agencies offering updates on their Industrial Cooperation & Offset Policies  as well as I/C Industry Innovators addressing Technology and Sustainability Disrupters  and their impact on the I/C Industry.

Nieuws: 24-11-2021

Delegatie bezoekt Lockheed Martin

Na ruim 19 maanden heeft een delegatie, bestaande uit vertegenwoordigers van het ministerie van EZK, ministerie van defensie en een aantal NIDV bedrijven, Lockheed Martin in Fort Worth, VS, bezocht.
NIFARP|Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2021

Defensie ontbindt contract met Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Nederland gaat geen 12kN Air Assault voertuigen leveren aan Defensie. Beide partijen waren in oktober 2018 overeengekomen dat de autobouwer 515 voertuigen zou leveren, met name voor 11 Luchtmobiele Brigade. Mercedes-Benz kan het contract echter niet nakomen. Defensie heeft de overeenkomst daarom ontbonden. Dat meldt minister Henk Kamp vandaag aan de Kamer.
NGP|Defensie|Industrie Nieuws

Nieuws: 19-11-2021

Ocean Software en ILIAS Solutions kondigen samenwerking aan

Ocean Software, een in Melbourne gevestigd softwarebedrijf voor defensie en burgerluchtvaart, en NIDV-deelnemer ILIAS Solutions, een softwarebedrijf voor defensielogistiek, bundelen hun krachten om hun geïntegreerde capaciteiten aan te bieden in de defensie- en luchtvaartsector.
NIVP|Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-11-2021

HR-ecosysteem Defensie vernieuwend

Met de ontwikkelingen rondom de adaptieve krijgsmacht en de sterk veranderende arbeidsmarkt is Defensie gestart met het idee van een HR-ecosysteem. Met input uit praktijksessies met koplopers in dit gedachtengoed, onderzoeken naar de haalbaarheid en een scan van internationale ontwikkelingen is een eerste basis gelegd voor dit concept.
Adaptieve Krijgsmacht|NIDV Magazine