97 resultaten gevonden

Nieuws: 25-02-2021

Digitaal samenwerkingsevenement tussen Franse en Nederlandse industrie een succes

NIDV en haar counterpart CIDEF uit Frankrijk organiseerden vandaag een industriedag in het kader van de militaire samenwerking tussen beide landen. Bij de plenaire sessies in de ochtend lag de focus op industriële samenwerking bij de uitvoering van het Europees Defensie Fonds voor het Land-, Lucht- en Maritieme domein.
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 25-02-2021

Speech voorzitter Hans Hillen op Defense cooperation between France and The Netherlands

Tijdens het webinar over Defense cooperation between France and The Netherlands op 25 februari sprak voorzitter NIDV Hans Hillen de onderstaande speech uit.
Internationaal|NIDV nieuws

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Nieuws: 24-02-2021

DUKC publiceert nieuw ambitiedocument

Het project “Vervanging onderzeebootcapaciteit” is een van de grootste en meest complexe materieelprojecten voor de komende jaren. Een substantiële participatie is voor de Defensie zeker zo belangrijk als voor de nationale industrie: het borgt immers de strategische autonomie van onze Onderzeedienst. Het DUKC staat voor het behoud van onderwatertechnologie en zet zich in om deel te nemen aan het project “Vervanging onderzeebootcapaciteit”. Het DUKC is een werkgroep van het Platform NIDV Marinebouw Cluster. Bedrijven met een ambitie en een toekomst die past bij Nederland als toonaangevende maritieme natie.
DUKC|NIDV nieuws

Nieuws: 23-02-2021

OPTICS11 nieuwe NIDV deelnemer

Aansluiting bij NIDV als belangenbehartiger voor de Nederlandse Defensie-industrie is voor ons een belangrijke stap. Met name ook de grote maritieme Defensieprojecten die nu lopen bieden voor ons volop kansen, met name op onderwatertechnologiegebied. We zien ook uit naar verdere samenwerking met de kennisinstituten die eveneens bij NIDV zijn aangesloten, aldus Mark Jacobs, Chief Commercial Officer bij Optics11.  
Industrie Nieuws

Nieuws: 18-02-2021

SERCO Nederland nieuwe NIDV deelnemer

“We zijn een team van bijna 60.000 mensen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van essentiële openbare diensten over de hele wereld op gebieden als defensie, vervoer, justitie, immigratie, gezondheidszorg en burgerzaken. Wij zijn innovators, toegewijd aan het herontwerpen en verbeteren van openbare diensten in het belang van iedereen.” Dat zegt Marcel Reith, General Manager bij Serco voor Nederland en Spanje.
Industrie Nieuws

Nieuws: 17-02-2021

Photonis wint grote NAVO opdracht

Photonis heeft een groot contract gekregen van de NATO Support and Procurement Agency (NSPA) om nachtkijkers te upgraden met 4G-beeldversterkers voor een NAVO-land in Europa.
Innovatie|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-02-2021

Beatrice de Graaf benoemd tot voorzitter Strategische Adviesraad TNO Defensie en Veiligheid

Hoogleraar Beatrice de Graaf is benoemd tot voorzitter van de Strategische Adviesraad (SAR) van TNO Defensie en Veiligheid. Zij zal deze rol bekleden tot tenminste eind 2025.
Industrie Nieuws

Nieuws: 11-02-2021

Informatieve bijeenkomst met Embraer stemt tot grote tevredenheid

Embraer, een grote Braziliaanse OEM, heeft op 10 februari samen met de NIDV een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de bij de NIDV aangesloten bedrijven over mogelijke toekomstige samenwerking.
NPVS|Trade Compliance|NIDV nieuws