Diensten van de NIDV

Inschakelen van Nederlandse industrie

De NIDV zet zich actief in om het Nederlandse bedrijfsleven te betrekken bij Defensie en publieke veiligheidsorganisaties in binnen- en buitenland.  Dit doet de NIDV door vooraf te adviseren bij aanbestedingen over hoe deze het beste uitgezet worden en door als platform deelnemers te informeren en faciliteren bij deze projecten.

Over de NIDV

Masterclasses

De NIDV organiseert met enige regelmaat masterclasses waarbij deelnemers van de NIDV kennis kunnen maken met de operationele commando’s van Defensie zoals de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marechaussee en Politie. Daarnaast worden er ook verdiepingssessies en masterclasses over onderwerpen zoals Europees Aanbesteden of financiering.

Ga naar de agenda

Internationale activiteiten

De NIDV organiseert voor haar deelnemers verschillende gelegenheden om hun internationale kansen te verbeteren. De NIDV faciliteert internationale beursdeelnames, matchmaking-evenementen met internationale Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en bijeenkomsten over internationale kansen.

 

Meer informatie

Cyberweerbaarheid

Met het project Cyberweerbaarheid zet de NIDV zich in voor de Defensie- en veiligheidssector in het digitale domein. Met subsidie van het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is een register geïmplementeerd met daarin bedrijven die betrouwbare software of hardware of diensten op cybergebied leveren.

Meer informatie

Vooraankondigingen aanbestedingen

De NIDV stuurt regelmatig vooraankondigingen (projectnotificaties) aan haar deelnemers over geplande aanbestedingen van Defensie. Hiemee kan u als deelnemer uw voordeel doen omdat u weet wat u op Negometrix en Tendernet mag verwachten. Bent u bij de NIDV aangesloten en wilt u deze vooraankondigingen ook ontvangen?

Vraag dit dan aan via uw contactpersoon bij office@nidv.eu.

Defence Priorities and Allocation System

Als u zaken wilt doen met met het Amerikaanse ministerie van Defensie (Department of Defence) kan het in uw voordeel zijn om u aan te sluiten bij het Defence Priorities and Allocation System (NL-DPAS). Als bedrijven aansluiten bij deze Code of Conduct, worden zij beter gepositioneerd voor het afsluiten van contracten waarbij het Amerikaanse ministerie van Defensie betrokken is.

Meer informatie

Europees Defensie Fonds voor ondernemers

Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie om te beginnen aan het aanmelden voor de EDF calls van 2021, en wat de NIDV en RVO voor u kunnen betekenen hierbij. De NIDV biedt hierbij haar diensten niet alleen aan haar deelnemers, maar ook andere bedrijven en organisaties.

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!