Diensten van de NIDV

De NIDV levert op verschillende manieren toegevoegde waarden voor haar deelnemers.

Meer informatie wat het deelnemersschap voor u kan betekenen?

Voordelen Lidmaatschap NIDV

Cyberweerbaarheid

Met het project Cyberweerbaarheid zet de NIDV zich in voor de Defensie- en veiligheidssector in het digitale domein. Met subsidie van het Digital Trust Center van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat is een register geïmplementeerd met daarin bedrijven die betrouwbare software of hardware of diensten op cybergebied leveren.

Meer informatie

Vooraankondigingen aanbestedingen

De NIDV stuurt regelmatig vooraankondigingen (projectnotificaties) aan haar deelnemers over geplande aanbestedingen van Defensie. Hiemee kan u als deelnemer uw voordeel doen omdat u weet wat u op Negometrix en Tendernet mag verwachten. Bent u bij de NIDV aangesloten en wilt u deze vooraankondigingen ook ontvangen?

Vraag dit dan aan via uw contactpersoon bij office@nidv.eu.

Masterclasses

De NIDV organiseert met enige regelmaat masterclasses waarbij deelnemers van de NIDV kennis kunnen maken met de operationele commando’s van Defensie zoals de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht, Koninklijke Luchtmacht, Koninklijke Marechaussee en Politie. Daarnaast worden er ook verdiepingssessies en masterclasses over onderwerpen zoals Europees Aanbesteden of financiering.

Ga naar de agenda

Internationale activiteiten

De NIDV organiseert voor haar deelnemers verschillende gelegenheden om hun internationale kansen te verbeteren. De NIDV faciliteert internationale beursdeelnames, matchmaking-evenementen met internationale Original Equipment Manufacturers (OEM’s) en bijeenkomsten over internationale kansen.

Meer informatie

Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de nieuwsbrief!