+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

februari 2021

Online Kennismaking nieuwe NIDV-deelnemers

2 februari

Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle NIDV-deelnemers die zich afgelopen jaar hebben aangesloten bij de NIDV. Deze dag staat in het teken van kennismaken met de organisatie en werkzaamheden van de NIDV om het maximale uit uw lidmaatschap te halen. Meer informatie en uitnodiging volgt. Voor vragen: office@nidv.eu.

Meer weten »

Webinar exportcontrole strategische goederen

2 februari

Het ministerie van Buitenlandse Zaken organiseert regulier een aantal seminars over exportcontrole van strategische goederen. In verband met de Covid-19-maatregelen wordt dit seminar digitaal gegeven op dinsdag 2 februari 2021 van 10.00 tot 12.00 uur. De nadruk van dit webinar zal liggen op de basisprocedures rondom exportcontrole van strategische goederen en is met name gericht op mensen die nog niet eerder hebben deelgenomen. Als u het webinar wil bijwonen dan kunt u tot 25 januari 2021 een e-mailbericht sturen naar:…

Meer weten »

Online Duits-Nederlandse Industriedag

4 februari

De Duitse Veiligheids- en Defensie-industrie (BDSV) en de Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) organiseren op 4 februari een online Duits-Nederlandse Industriedag. In de eerste sessie zullen de staatssecretaris van Defensie, de ambassadeurs en de directeuren van het defensie materieel organisaties de industrie informeren over de Duits-Nederlandse samenwerking en toekomstig potentieel. Het tweede deel van het programma omvat interactieve ronde tafelsessies met Duitse en Nederlandse Original Equipment Manufacterers (OEM’s). Dit geeft de mogelijkheid om in B2B-gesprekken Nederlandse en Duitse…

Meer weten »

maart 2021

Regiodag D-DMO

10 maart

De directeur van DMO bezoek een MKB bedrijf in de regio, andere MKB bedrijven zijn hierbij ook aanwezig. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Politie zijn ook vertegenwoordigd.

Meer weten »

april 2021

NIDV Jaarvergadering

14 april

NIDV Jaarvergadering waarbij de deelnemers worden uitgenodigd, of de vergadering per VTC of op locatie kan worden gehouden wordt nog bezien.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen