+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement weergaven navigatie

oktober 2020

WEBINAR: Jaarbijeenkomst NIFARP

23 oktober
Meer weten »

UITGESTELD: International Matchmaking Day

29 oktober
Hoofddorp

I.v.m. de aanhoudende Corona beperkingen is de International Matchmaking Day verschoven naar 22 april 2021.

Meer weten »

Holland High Tech Najaarsevenement 2020 | ONLINE

30 oktober

Het Holland High Tech Najaarsevenement is dit jaar geen fysiek evenement, maar een online evenement over meerdere dagen. Het evenement begint op vrijdag 30 oktober om 10.30 uur met een tafelgesprek onder leiding van gastheer Marc Hendrikse en gespreksleider Roderik van Grieken. Holland High Tech en de NIDV werken samen in het kader van het missiegedreven topsectoren- en innovatiebeleid. Bij het evenement wordt gesproken over o.a. innoveren om uit de crisis te komen en Missiegedreven Topsectoren beleid en HighTech voor maatschappelijke thema's.…

Meer weten »

november 2020

UITGESTELD: Defat industriedagen

2 november - 3 november
Den Haag

Als onderdeel van de IMS Conferentie 2020 worden er gesprekken gefaciliteerd van Defensie attaché's met NIDV-deelnemers. Vanwege CODIV-19 zijn de gesprekken dit jaar helaas niet mogelijk. Wanneer u contact wilt hebben met een specifieke Defat, dan kunt u contact opnemen met Peter Huis in 't Veld via p.huisintveld@nidv.eu.

Meer weten »

WEBINAR NLD-Maleisie

3 november

Dit webinar staat in het teken van de Partners in Business (PIB) met Maleisië. Tijdens dit webinar zal gesproken worden over samenwerking tussen overheden en bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Huis in't Veld via p.huisintveld@nidv.eu.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen