+31 (0) 70 3644807

Search

Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

januari 2020

Masterclass Europees Aanbesteden

29 januari 2020
Den Haag
Gratis

Verkopers hebben niet altijd een volledig beeld van het aanbestedingsproces van een overheidsinstantie. Het wordt veelal als een ‘black box’ beschouwd. Speciaal voor NIDV deelnemers wordt er daarom een gespecialiseerde masterclass georganiseerd om meer kennis op te doen over het aanbestedingsproces. In deze training worden de Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied (ADV) en de Aanbestedingswet 2016 op een praktische manier besproken. U krijgt inzicht in de wereld van inkoop! De stappen van de verschillende procedures alsook de grondbeginselen waar overheden…

Meer weten »

maart 2020

Jaarvergadering Platform Vliegende Systemen

13 maart 2020
Gratis

Het platform Vliegende Systemen houdt haar jaarvergadering op 13 maart. Via het platformbestuur zult u hier t.z.t. meer informatie over ontvangen.

Meer weten »

Bijeenkomst Bewust internationaal zakendoen

25 maart 2020

Meer informatie volgt.

Meer weten »

april 2020

Europadag

8 april 2020
Gratis

De Jaarlijkse Europadag staat in het teken van de Europese ontwikkelingen binnen het kader van de Europese defensie-industrie initiatieven zoals het EDF, EDA en PADR. Tijdens het dagvullende programma worden er sprekers en ervaringsdeskundigen uitgenodigd om hun ervaringen te delen en om aan te geven waar zij de kansen voor u als ondernemer zien. Ook biedt de dag een goede gelegenheid om te netwerken met potentiële partners voor Europese projecten.

Meer weten »

IP-dag 2020

16 april 2020
Hoofddorp
Gratis

De jaarlijkse IP-dag staat in het teken van Industriële Participatie. Middels laagdrempelige matchmaking tussen (internationale) OEM's en NIDV-deelnemers wordt er een ingang gecreëerd voor deelname aan grote aanbestedingen waarop een IP-verplichting berust. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met het Commissariaat Militaire Productie (CMP) van het ministerie van EZ&K. Meer informatie ontvangt u via de deelnemersbrief.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen