Op dinsdag 30 november heeft Andrea Lapère, directeur van Stratego.work, het nieuwe raamcontract met MatLogCo voor het ter beschikking stellen van medewerkers ILS en medewerkers TECH ondertekend. Met dit nieuwe raamcontract wordt de al vier jaar zeer succesvolle samenwerking voor de komende jaren voortgezet. Elf van de 36 ILS-specialisten en engineers van Stratego zijn op het huidige raamcontract werkzaam.

Andrea Lapère: “Ik ben blij dat na een intensieve aanbestedingsprocedure MatLogCo opnieuw gekozen heeft voor de samenwerking met o.a. Stratego. Onze specialisten en engineers verrichten hun werkzaamheden naar grote tevredenheid van MatLogCo, en wij hopen met dit nieuwe raamcontract de samenwerking de komende jaren verder te verdiepen.”

Stratego ondersteunt bedrijven en organisaties met specialisten die militair DNA hebben. Ze zijn militair gevormd en ondanks hun verschillende achtergronden en carrières zijn er grote overeenkomsten in hun karakter, in de manier waarop ze tegen zaken aankijken en waarop ze hun werk aanpakken. De specialisten van Stratego werken voor de Koninklijke Marine, Koninklijke Landmacht en Koninklijke Luchtmacht, maar daarnaast ook in het bedrijfsleven en de defensie toeleverende industrie.