Wilt u zich verdiepen in de complexe wereld van de handel in militaire en dual-use goederen en diensten? Vraagt u zich af hoe u er voor kunt zorgen dat uw organisatie voldoet aan regelgeving rond strategische handel. Dan is de master (MSc) Compliance and Integrity in International Military Trade (CIIMT) mogelijk iets voor u!

Tijdens deze master worden managementvraagstukken bestudeerd over export control van militaire en dual-use goederen en diensten. Deze vragen omvatten vaak economische, ethische, organisatorische, wettelijke en strategische elementen.

Deze master leert je door gebruik te maken van de nieuwste wetenschappelijke kennis en inzichten managementvraagstukken te beantwoorden rond strategisch handel en geeft je o.a. de handvatten voor het opzetten voor een effectief internal compliance program.

Interesse in onze unieke master CIIMT aan de Nederlandse Defensie Academie? Op de onderstaande data verzorgen we voor geïnteresseerden voorlichtingen.  Aanmelden voor de voorlichtingen kan via master.ciimt@mindef.nl.

  • 17 dec 2020 18:00-19:00 (online)
  • 25 jan 2021 18:00-19:00 (Kromhoutkazerne in utrecht, waterliniezaal)
  • 5 april 2021 18:00-19:00 (Trip van Zoudtlandtkazerne in Breda, Maczekzaal)

De eerstvolgende opleiding start in september 2021. De master is bedoeld voor zowel defensie personeel ((buitenlandse) officieren van de krijgsmachtonderdelen, NAVO medewerkers), beleidsmedewerkers (BuZa, MoD) en de private sector (bijvoorbeeld de defensie-gerelateerde industrie). Meer informatie over de opleiding treft u op onze website.

Ongetwijfeld is deze opleiding interessant voor uzelf of voor iemand binnen uw afdeling/organisatie. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u geïnteresseerde collega’s / relaties op de hoogte brengt van deze opleiding.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de opleidingscoördinator via master.ciimt@mindef.nl.

Laatste nieuws