Future Learning B.V. uit Roosendaal is sinds kort NIDV deelnemer geworden. Future Learning levert innovatieve oplossingen voor leren, opleiden en trainen. In onze kenniseconomie is alleen scholing niet genoeg. Gedurende de hele carrière zullen medewerkers hun organisatie specifieke kennis up to date moeten houden en ook hun kennis en vaardigheden moeten blijven delen met anderen. Dit is nodig omdat diensten en producten in een heel hoog tempo veranderen en innoveren.

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken en te innoveren, biedt Future Learning een palet van producten en diensten op het gebied van online leren. Zeker in deze tijden nog meer relevant.

Producten en Diensten

Future Learning levert onderwijskundige diensten en de bijbehorende technisch/functionele oplossingen voor het implementeren van online leren. Zowel voor overheden, bedrijven als het reguliere onderwijs.

Kern is het Leer Content Management Systeem ILIAS (geïntegreerd Leer, Informatie en Arbeidondersteuning Systeem). ILIAS is een open source leerplatform dat al vele jaren bestaat en telkens up to date wordt gemaakt op basis van de laatste technologieën zoals mobiele apparaten en ook op basis van de meeste recente didactische inzichten.

Daarnaast levert Future Learning aanvullende producten en diensten voor het ontwikkelen en uitwerken van digitale Leerinhouden, programmering indien noodzakelijk en webconferencing, al dan niet gekoppeld aan ILIAS. Maar bovenal deskundig advies over wat het beste resultaat oplevert voor een specifieke organisatie. Dus denk én doen!

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws