Future Learning B.V. uit Roosendaal is sinds kort NIDV deelnemer geworden. Future Learning levert innovatieve oplossingen voor leren, opleiden en trainen. In onze kenniseconomie is alleen scholing niet genoeg. Gedurende de hele carrière zullen medewerkers hun organisatie specifieke kennis up to date moeten houden en ook hun kennis en vaardigheden moeten blijven delen met anderen. Dit is nodig omdat diensten en producten in een heel hoog tempo veranderen en innoveren.

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken en te innoveren, biedt Future Learning een palet van producten en diensten op het gebied van online leren. Zeker in deze tijden nog meer relevant.

Producten en Diensten

Future Learning levert onderwijskundige diensten en de bijbehorende technisch/functionele oplossingen voor het implementeren van online leren. Zowel voor overheden, bedrijven als het reguliere onderwijs.

Kern is het Leer Content Management Systeem ILIAS (geïntegreerd Leer, Informatie en Arbeidondersteuning Systeem). ILIAS is een open source leerplatform dat al vele jaren bestaat en telkens up to date wordt gemaakt op basis van de laatste technologieën zoals mobiele apparaten en ook op basis van de meeste recente didactische inzichten.

Daarnaast levert Future Learning aanvullende producten en diensten voor het ontwikkelen en uitwerken van digitale Leerinhouden, programmering indien noodzakelijk en webconferencing, al dan niet gekoppeld aan ILIAS. Maar bovenal deskundig advies over wat het beste resultaat oplevert voor een specifieke organisatie. Dus denk én doen!

Aankomende evenementen

Laatste nieuws