Future Learning B.V. uit Roosendaal is sinds kort NIDV deelnemer geworden. Future Learning levert innovatieve oplossingen voor leren, opleiden en trainen. In onze kenniseconomie is alleen scholing niet genoeg. Gedurende de hele carrière zullen medewerkers hun organisatie specifieke kennis up to date moeten houden en ook hun kennis en vaardigheden moeten blijven delen met anderen. Dit is nodig omdat diensten en producten in een heel hoog tempo veranderen en innoveren.

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken en te innoveren, biedt Future Learning een palet van producten en diensten op het gebied van online leren. Zeker in deze tijden nog meer relevant.

Producten en Diensten

Future Learning levert onderwijskundige diensten en de bijbehorende technisch/functionele oplossingen voor het implementeren van online leren. Zowel voor overheden, bedrijven als het reguliere onderwijs.

Kern is het Leer Content Management Systeem ILIAS (geïntegreerd Leer, Informatie en Arbeidondersteuning Systeem). ILIAS is een open source leerplatform dat al vele jaren bestaat en telkens up to date wordt gemaakt op basis van de laatste technologieën zoals mobiele apparaten en ook op basis van de meeste recente didactische inzichten.

Daarnaast levert Future Learning aanvullende producten en diensten voor het ontwikkelen en uitwerken van digitale Leerinhouden, programmering indien noodzakelijk en webconferencing, al dan niet gekoppeld aan ILIAS. Maar bovenal deskundig advies over wat het beste resultaat oplevert voor een specifieke organisatie. Dus denk én doen!

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-05-2024

Defensie projecten overzicht 2024 gepubliceerd

Op 15 mei – op verantwoordingsdag- is het nieuwe Defensie Projectenoverzicht (DPO) 2024 aangeboden aan Tweede Kamer en gepubliceerd. Het Defensie Projectenoverzicht wordt tegenwoordig op verantwoordingsdag gepubliceerd, naar aanleiding van de actualisatie van het DMP-proces.  De belangrijkste reden is dat het primair een verantwoordingsdocument is, en de publicatiedatum dus beter past bij verantwoordingsdag. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden.
Algemeen

Nieuws: 08-05-2024

Actualiseren Defensie Materieel Proces (DMP)

De kamer heeft eind 2022 gevraagd naar het vergroten van wensbaarheid van het “voorzien-in” proces. Hierop is het DMP geactualiseerd. Ook is het verzendmoment van het DPO voor het eerst verzet naar 15 mei in plaats van September. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden. Het DMP gaat uit van gefaseerde informatievoorziening door middel van afzonderlijke brieven over materieel en wapensysteem gebonden-IT projecten.

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws