Future Learning B.V. uit Roosendaal is sinds kort NIDV deelnemer geworden. Future Learning levert innovatieve oplossingen voor leren, opleiden en trainen. In onze kenniseconomie is alleen scholing niet genoeg. Gedurende de hele carrière zullen medewerkers hun organisatie specifieke kennis up to date moeten houden en ook hun kennis en vaardigheden moeten blijven delen met anderen. Dit is nodig omdat diensten en producten in een heel hoog tempo veranderen en innoveren.

Om van deze mogelijkheid gebruik te maken en te innoveren, biedt Future Learning een palet van producten en diensten op het gebied van online leren. Zeker in deze tijden nog meer relevant.

Producten en Diensten

Future Learning levert onderwijskundige diensten en de bijbehorende technisch/functionele oplossingen voor het implementeren van online leren. Zowel voor overheden, bedrijven als het reguliere onderwijs.

Kern is het Leer Content Management Systeem ILIAS (geïntegreerd Leer, Informatie en Arbeidondersteuning Systeem). ILIAS is een open source leerplatform dat al vele jaren bestaat en telkens up to date wordt gemaakt op basis van de laatste technologieën zoals mobiele apparaten en ook op basis van de meeste recente didactische inzichten.

Daarnaast levert Future Learning aanvullende producten en diensten voor het ontwikkelen en uitwerken van digitale Leerinhouden, programmering indien noodzakelijk en webconferencing, al dan niet gekoppeld aan ILIAS. Maar bovenal deskundig advies over wat het beste resultaat oplevert voor een specifieke organisatie. Dus denk én doen!

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws