Op 20 november heeft er een webinar plaatsgevonden tussen Nederland en Zuid-Korea voor een nadere kennismaking voor mogelijkheden op de defensie- en veiligheidsmarkt. De NIDV heeft samen met de Nederlandse ambassade in Seoul, de Zuid-Koreaanse ambassade in Den Haag, het Korean Trade Agency (KOTRA) en KODITIS (Korean Defense Trade Industry Support Center) meer dan 30 Nederlandse en bijna 50 Zuid-Koreaanse bedrijven bijeengebracht.

Vanuit de Nederlandse kant waren er presentaties van het Ministerie van Defensie, Auke Venema en Louk Absil van TNO. Er waren presentaties aan de Zuid-Koreaanse kant van DAPA,  Defense Technology Division en de ADD. In de periode rond het webinar hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden tussen de deelnemende bedrijven.

Zuid-Korea is een land dat tegenwoordig steeds meer in de belangstelling ligt. Internationale samenwerking staat er in toenemende mate steeds hoger op de agenda. Bedrijven zoeken steeds meer naar mogelijkheden op buitenlandse markten waarbij er ook wordt gekeken naar samenwerking met buitenlandse bedrijven.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws