Op 11 juni bent u van harte uitgenodigd op de NIVP-jaarbijeenkomst op de Marinebasis Den Helder. Binnen het IT-domein gaan de ontwikkelingen razendsnel. Tegelijk moet Defensie terug naar de basis waarbij de 1e hoofdtaak van Defensie weer centraal komt te staan. Hoe JIVC zich voorbereidt op een gewapend conflict en hoe de markt kan helpen de IT van Defensie te versterken staat daarom centraal op deze dag.

De bijeenkomst vindt plaats in de Witte Raaf en wordt afgesloten met een rondvaart door de marinehaven. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om te netwerken en kennis te maken met andere deelnemers. Het complete programma treft u hieronder.

Programma

09:30 Inloop
10:00 Welkom en inleiding tot de dag door?
10:05 Woord door de voorzitter NIVP-platform, Wilco Riemersma.
10:10 Stand van zaken JIVC en rol van JIVC in een gewapend conflict, Michiel Borgers, directeur JIVC
10:50 Koffiepauze
11:05 Discussie onder leiding van Michiel Borgers, directeur JIVC
11:40 Voorstellen nieuwe deelnemers
12:00 Netwerklunch
13:00 Samenwerken en data delen in de high assurance markt, Mathijs Voorend, Thales Nederland
13:30 Presentatie Politie (nog niet bevestigd)
14:00 Ontwikkelingen ABRO, vert. Defensie en MinBZK
14:30 Rondvaart Marinehaven
15:30 Einde

Registratie

U kunt zich tot en met 3 juni aanmelden.

Let op, dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor NIDV-deelnemers. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
Uw informatie wordt uitsluitend gebruikt voor het verwerken van uw registratie met betrekking tot dit evenement.

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Namens welk bedrijf/instelling meld u zich aan voor deze bijeenkomst?
  • Graag uw zakelijke e-mailadres gebruiken.
  • Let op, dit evenement is uitsluitend voor NIDV-deelnemers en/of overheidsvertegenwoordigers toegankelijk. Interesse om deelnemer te worden? Zie voordelen NIDV-deelnemersschap.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkele dagen voor het evenement ontvangt u een bevestiging met praktische informatie over de bijeenkomst. Het aantal plekken is beperkt, mochten er meer aanmeldingen dan plaatsen, dan beperken we het aantal deelnemers per bedrijf.

Voorstellen nieuwe deelnemers platform

Bedrijven die zich de afgelopen periode bij de NIDV hebben aangesloten, worden in de gelegenheid gesteld om zich voor te stellen. Nieuwe deelnemers ontvangen hier nog bericht over na aanmelding.

Laatste nieuws

Nieuws: 05-01-2024

Technolution Prime intensiveert rol in beschermen staatsgeheimen

Technolution Prime introduceert nieuwe datadiodes, geeft de lijnvercijfering voor versleutelde communicatie een upgrade en schroeft de productiecapaciteit op met een eigen assemblagelocatie.  Ook staan er nieuwe productintroducties op stapel. Het bedrijf intensiveert hiermee zijn positie als producent van crypto-producten en cross-domain oplossingen voor de Nederlandse markt.
NIVP|Innovatie|Industrie Nieuws

Nieuws: 20-11-2023

Programma Foxtrot gaat volgende fase in

Defensie moet sneller, beter en effectiever optreden. Daarvoor is betrouwbare, veilige en snelle communicatie tussen alle (mobiele) platformen van de krijgsmacht onmisbaar. Dit programma, Foxtrot, is één van de grootste projecten voor Defensie in de komende jaren. De publicatie van de A-brief, gelijktijdig met het eerste project (B-brief Militaire transmissie brengt deze ambitie dichterbij. Met deze leeswijzer helpen we Defensie en de sector in bekendheid van behoefte en Nederlandse bijdrages. Download direct: De Kamerbrief DMP-A Programma Foxtrot B-brief project Militaire Transmissie Bouwblok (MTBB)
NIVP|Defensie|Algemeen

Nieuws: 06-07-2023

JIVC Leveranciersdag geeft startschot voor dialoog

In het Marine Etablissement Amsterdam organiseerde het Joint Informatie Voorziening Commando (JIVC) van Defensie vandaag de JIVC Leveranciersdag. Aan bod: hoe versnelt en verbetert Defensie haar IT op continuïteit, groot materieel, projecten, en grote programma’s? Sluitstuk van de dag was de opening van de inschrijving voor IT-tafels, waar Defensie en geïnteresseerde partijen de uitdaging aangaan.
NIVP|Defensie|Algemeen