Technolution Prime introduceert nieuwe datadiodes, geeft de lijnvercijfering voor versleutelde communicatie een upgrade en schroeft de productiecapaciteit op met een eigen assemblagelocatie.  Ook staan er nieuwe productintroducties op stapel. Het bedrijf intensiveert hiermee zijn positie als producent van crypto-producten en cross-domain oplossingen voor de Nederlandse markt.

Inzetadvies Stg. (ZEER) GEHEIM voor PrimeDiode 5001 en 5010 

De Nederlandse overheid moet cryptoproducten controleren voordat deze mogen worden gebruikt voor (staats)geheime netwerken en communicatie. Voor de PrimeDiode 5001 (1G) en de PrimeDiode 5010 (10G) is dit nu afgerond met een advies voor gebruik voor het hoogste beveiligingsniveau dat Nederland kent: Zeer Geheim. De weg is daardoor vrij voor productie en levering van deze datadiodes. Dankzij de compacte vormfactor zijn de PrimeDiodes bij uitstek geschikt voor situaties waarbij meerdere digitale netwerken veilig met elkaar verbinden. 

Redesign voor lijnvercijferaar PrimeLink 3015+ 

De lijnvercijferaar van Technolution Prime krijgt meer rekenkracht aan boord en heet vanaf nu PrimeLink 3015+. Met de nieuwe hardwareconfiguratie voorziet de PrimeLink 3015+ in de groeiende behoefte aan hoogwaardige lijnvercijfering voor gerubriceerde verbindingen tussen vershillende locaties. Een belangrijke technische voorwaarde voor informatiegestuurd werken en groeiende informatiestromen. 

We zijn trots op deze mijlpalen. Daarnaast zijn nieuwe innovaties in een vergevorderd stadium. Bijvoorbeeld de PrimeCross, een hardwarefilter voor automatische cross-domain filtering en bestandsuitwisseling. Maar ook de nieuwe “IP-vercijferaar” PrimeLink 5001 die volgend jaar verwacht wordt, en PrimeDocks, een open platform voor ondersteunende proxysoftware. We streven naar maximale veiligheid. Daarom hebben wij nu onze eigen assemblagelocatie. Die voldoet aan de eisen van de overheid voor de productie van zulke apparatuur. We kunnen nu als een van de weinigen in Nederland High Assurance toepassingen produceren, snel en veilig, in eigen huis.
Jonathan Hofman, BU Director Technolution Prime

Laatste nieuws