EUROSATORY wordt om de twee jaar in Parijs gehouden en biedt een unieke gelegenheid om fabrikanten en start-ups uit de hele wereld te ontmoeten, samen met publieke en private spelers op de defensie- en veiligheidsmarkt.

Tijdens Eurosatory kan men van gedachten wisselen met de beste deskundigen, regeringen en hun overheden, internationale instellingen en NGO’s, lezingen en rondetafelgesprekken op topniveau bij wonen, de stand van de techniek en de wereldwijde showcase voor innovatie ontdekken en inzicht krijgen in de vooruitzichten en ontwikkelingen van de sector.

Op elk van zijn edities, door middel van uitgebreide, concrete, innovatieve en toekomstgerichte voorstellen, toont EUROSATORY meer dan 500 nieuwe oplossingen en presenteert het zijn institutionele en professionele bezoekers het breedste scala aan oplossingen en diensten, waardoor ze de kans krijgen om hun defensie- en veiligheidscapaciteiten te verbeteren.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws