De 18e editie van DSA (DSA 2024) vindt plaats van 6-9 mei 2024 in het Malaysia International Trade and Exhibition Centre (MITEC) in Kuala Lumpur.

Defence Service Asia Exhibition and Conference (DSA) wordt medegeorganiseerd en ondersteund door het Ministerie van Defensie en het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Het is de grootste defensie- en binnenlandse veiligheidsshow in Azië en één van de top 5 beurzen ter wereld, waar de meest geavanceerde technologieën, systemen, hardware en elektronische oorlogsvoering die de markt te bieden heeft, worden getoond.

In 2022 trok de beurs 1096 bedrijven en 25000 bezoekers, een enorm publiek voor bedrijven om hun diensten en producten te presenteren.

Ook trekt de DSA veel besluitvormers. In 2022 waren er 350 internationale delegaties en VVIPS, waaronder besluitvormers uit de overheid en defensie.

Wilt u graag deelnemen aan de DSA in mei? Neem dan contact op met Peter Huis in ’t Veld!

DSA Website

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws