De NIDV heeft helaas moeten besluiten om de NEDS die op 24 februari zou plaatsvinden voor de tweede keer uit te stellen. Ditmaal tot de reeds geplande datum van de NEDS 2022, namelijk 17 november a.s.. 

Ook de NIDV Innovation Challenge die was gepland voor 23 februari wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De versoepelingen van de coronamaatregelen die door de regering tijdens de persconferentie van 25 januari zijn aangekondigd bieden namelijk onvoldoende ruimte om een succesvol netwerkevenement te organiseren. Met name het maximum van 1250 aanwezigen en de beperking van maximaal 1 persoon per 5 m2 tasten de netwerkfunctie van de NEDS te veel aan. Bovendien staat voor ons als Brancheorganisatie van de Defensie- en Veiligheidssector de veiligheid van alle betrokkenen bij de NEDS voorop.  

Natuurlijk zijn wij als NIDV zeer teleurgesteld dat de NEDS in februari niet kan doorgaan, maar tegelijk gaan we met frisse moed verder aan de organisatie van de NEDS 2022 op 17 november van dit jaar. We kijken er naar uit om u dan weer op de vertrouwde wijze te kunnen ontvangen. 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen