De NIDV heeft helaas moeten besluiten om de NEDS die op 24 februari zou plaatsvinden voor de tweede keer uit te stellen. Ditmaal tot de reeds geplande datum van de NEDS 2022, namelijk 17 november a.s.. 

Ook de NIDV Innovation Challenge die was gepland voor 23 februari wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De versoepelingen van de coronamaatregelen die door de regering tijdens de persconferentie van 25 januari zijn aangekondigd bieden namelijk onvoldoende ruimte om een succesvol netwerkevenement te organiseren. Met name het maximum van 1250 aanwezigen en de beperking van maximaal 1 persoon per 5 m2 tasten de netwerkfunctie van de NEDS te veel aan. Bovendien staat voor ons als Brancheorganisatie van de Defensie- en Veiligheidssector de veiligheid van alle betrokkenen bij de NEDS voorop.  

Natuurlijk zijn wij als NIDV zeer teleurgesteld dat de NEDS in februari niet kan doorgaan, maar tegelijk gaan we met frisse moed verder aan de organisatie van de NEDS 2022 op 17 november van dit jaar. We kijken er naar uit om u dan weer op de vertrouwde wijze te kunnen ontvangen. 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws