De NIDV heeft helaas moeten besluiten om de NEDS die op 24 februari zou plaatsvinden voor de tweede keer uit te stellen. Ditmaal tot de reeds geplande datum van de NEDS 2022, namelijk 17 november a.s.. 

Ook de NIDV Innovation Challenge die was gepland voor 23 februari wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. De versoepelingen van de coronamaatregelen die door de regering tijdens de persconferentie van 25 januari zijn aangekondigd bieden namelijk onvoldoende ruimte om een succesvol netwerkevenement te organiseren. Met name het maximum van 1250 aanwezigen en de beperking van maximaal 1 persoon per 5 m2 tasten de netwerkfunctie van de NEDS te veel aan. Bovendien staat voor ons als Brancheorganisatie van de Defensie- en Veiligheidssector de veiligheid van alle betrokkenen bij de NEDS voorop.  

Natuurlijk zijn wij als NIDV zeer teleurgesteld dat de NEDS in februari niet kan doorgaan, maar tegelijk gaan we met frisse moed verder aan de organisatie van de NEDS 2022 op 17 november van dit jaar. We kijken er naar uit om u dan weer op de vertrouwde wijze te kunnen ontvangen. 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws