Verebus Engineering is overgenomen door Pieter van Breugel. De huidige directeur van Verebus heeft met TÜV NORD GROUP overeenstemming bereikt om per 1-1-2022 via een management buy-out alle aandelen over te nemen. Op 27 januari 2022 heeft hij hiervoor met Edwin Franken, managing director van TÜV NORD Nederland Holding B.V, de overeenkomst getekend. Deze overname is onderdeel van een nieuwe strategie, waarbij groei en verdere uitbreiding van diensten centraal staan.

Na een periode van drie jaar als directeur van Verebus Engineering is Pieter van Breugel klaar voor deze volgende stap: “Ik ben ontzettend veel dank verschuldigd aan TÜV NORD, omdat zij mij de afgelopen jaren de ruimte hebben geboden om de vernieuwde strategie voor Verebus vorm te geven. Deze verzelfstandiging van Verebus is daarom een natuurlijke overgang voor onze medewerkers, partners en voor mijzelf.”

Verebus is actief als technisch dienstverlener op het gebied van assetmanagement, bijbehorende documentatiediensten en trainingen, bij zowel het Ministerie van Defensie als andere partijen. Vooral op het gebied van Integrated Logistics Support en S1000D heeft Verebus een bijzondere positie op de markt weten te verwerven. De komende tien jaar zullen in het teken staan van het verder ontwikkelen van Verebus als een kennisintensief bedrijf, waarbij zowel opdrachtgevers als medewerkers zich goed thuis voelen.

“Verebus bestaat dit jaar 75 jaar, en dat rijke verleden heeft ons Verebus-DNA gevormd. Verebussers zijn en blijven toegewijde medewerkers, degelijk en ervaren, soms wat eigenaardig, maar altijd bescheiden. Daar kan iedereen op blijven vertrouwen.”

Aankomende evenementen

Laatste nieuws