Ben of ken jij de jonge collega die kansen pakt en nieuwe netwerken bouwt? Save the date en lees snel verder!

23 maart om 15:00 houdt de NIDV een startupsessie voor het nieuwe jongerennetwerk. Dat komt het best tot haar recht als we bestaande energie en ideeën vanaf het begin aanspreken. Zo zetten we direct de leden op de voorgrond, met hun leerdoelen, netwerkkansen, en activiteitenvoorkeur. We maken de locatie snel bekend!

Jong NIDV gaat zich richten op het bieden van verdieping, netwerken en binding aan young professionals werkzaam binnen de defensie- en veiligheidssector. Dit draagt bij aan vernieuwing, kennisontwikkeling binnen de sector en het vergroten van het netwerk van young professionals in de sector breder dan het eigen bedrijf/organisatie.

Doelgroep

Jong NIDV gaat zich richten op werknemers van de NIDV en NIDV-deelnemers van onder de 35. Het is niet de bedoeling dat Jong NIDV gaat concurreren met bestaande young professional-netwerken van (grotere) deelnemers. Juist de samenwerking met deze netwerken kan de organisatie versterken. Voor personen van kleinere NIDV-deelnemers kan Jong NIDV een uniek platform bieden dat niet binnen het eigen bedrijf/organisatie bestaat.

Aanmelden

Laatste nieuws