Izaak Veerman, CEO Van Halteren is benoemd tot het NIDV-bestuur. Het NIDV-bestuur vertegenwoordigt verschillende NIDV-deelnemers, van de OEM’s tot MKB en kennisinstellingen. Met het toetreden van Izaak Veerman worden ook de bedrijven, welke actief zijn in de grondgebonden sector goed vertegenwoordigd. Als plaatsvervangend bestuurslid voor de grondgebonden sector is Bob van der Horst, commercial director VDL Defence Technologies, benoemd.

Izaak Veerman is CEO Van Halteren. De Van Halteren Groep is een familiebedrijf dat werk biedt aan ongeveer 400 werknemers en heeft activiteiten in Energie, Defensie en Toeleveringen. Van Halteren Defence levert hoogwaardige producten en diensten aan afnemers uit de defensiemarkt. Voorbeelden van producten die Van Halteren levert zijn hoogwaardige simulatiesystemen, loopwielen voor rupsvoertuigen en koelsystemen voor zowel grondgebonden systemen als marineschepen. Daarnaast is Van Halteren actief betrokken bij de instandhouding van diverse systemen van de Koninklijke Landmacht. Veerman is als NIDV-bestuurslid voor de grondgebonden sector ook voorzitter van het NIDV Grondgebonden Platform (NGP).

Bob van der Horst is commercial director VDL Defence Technologies, onderdeel van VDL Groep, een internationaal opererend familiebedrijf met 106 bedrijven, verspreid over 20 landen en met ruim15.000 medewerkers. De VDL-bedrijven zijn onderverdeeld in de vier divisies: Toeleveringen, Autoassemblage, Bussen en Eindproducten. VDL Defence Technologies vertegenwoordigt de samenwerkende VDL-bedrijven in de ontwikkeling, engineering en productie van mechanische en mechatronische systeemoplossingen, complete producten en systeemintegratie voor militaire en special purpose-platformen en op het gebied van onderhoud, upgrade, conversies en modificaties van modules en complete systemen bij afnemers in de defensie en veiligheidsmarkt.

Foto: Izaak Veerman (L) en Bob van der Horst (R)

Aankomende evenementen

Laatste nieuws