HENSOLDT nieuwe NIDV-deelnemer

Sinds medio dit jaar is HENSOLDT, de handelsnaam van Kelvin Hughes (Nederland) BV een nieuwe deelnemer bij het NIDV. Kelvin Hughes (Nederland) BV maakt onderdeel uit van het van origine Duitse HENSOLDT en positioneert zich in toenemende mate op de defensie- en veiligheidsmarkt.

HENSOLDT is een pionier in technologie en innovatie op het gebied van defensie- en beveiligingselektronica. HENSOLDT’s werkterreinen omvatten de bescherming van grenzen en kritieke infrastructuren, luchtverdediging, zelfbescherming in de lucht, bescherming van voertuigen en konvooien, signaalintelligentie en datalinks, evenals nachtzicht, thermische beeldvorming, laserafstandsmeting en optronisch richten.

Verder omvat het portfolio luchtvaartelektronica voor missies, zoals avionica-computers, toestellen voor missieplanning en situational awarenessystems voor helikopters. Met zijn brede productportfolio richt HENSOLDT zich tot klanten in de defensie- en veiligheidsdomeinen, die het hele spectrum voor lucht-, zee- en landmissies bestrijkt. Onze oplossingen worden ingezet op verschillende platformen, waaronder helikopters, vliegtuigen, onbemande luchtvaartuigen, schepen en onderzeeërs, gepantserde voertuigen en satellieten.

HENSOLDT, leverancier van sensoroplossingen, combineert verschillende bedrijfskritische sensortechnologieën onder één dak, die bij gecombineerd gebruik zorgen voor een aanzienlijke verbetering van de detectiemogelijkheden. HENSOLDT domineert alle technologische sleutelgebieden en richt zich in het bijzonder op de centrale categorieën: sensoren en bescherming. We maken vorderingen met de ontwikkeling van deze sleuteltechnologieën en dragen zo bij tot de bescherming van soldaten, beveiligingspersoneel en kritieke infrastructuur.

Voor meer informatie over dit bedrijf kunt u zich richten tot Bruce de Bies, bruce.debies@hensoldt.net

Aankomende evenementen

Laatste nieuws