Voor de eerste keer organiseren COBBS Industries en Commando & Family Foundation (CFF) gezamenlijk het Silver Bullet Golf Event om onze Special Forces en hun families te steunen. Doe mee aan het toernooi op 27 september en golf met ons op de verbazingwekkende golfbaan The International Amsterdam.

Uitgesteld tot voorjaar 2022 vanwege corona

Het doel van het Silver Bullet Golf Event is om de missie van de CFF te ondersteunen: ‘Leave no one behind’. Wij willen financiële steun bieden door gebruik te maken van het netwerk van COBBS Industries; minimaal €20.000,- inzamelen voor CFF (100% van de opbrengt van het event gaat naar het CFF).

Commando & Familie Foundation

Stichting Commando & Familie (CFF) wordt beheerd door een betrokken groep mensen uit de SF-wereld die zich – uit liefde en respect voor dit bijzondere beroep – inzetten voor de dagelijkse zorg van de stichting.

Alle gevallen worden zeer zorgvuldig en discreet beoordeeld, waarbij wordt gekeken of het bestaande systeem van bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie toereikend is. CFF kan ook de helpende hand bieden als bestaande systemen een te trage responstijd hebben, zodat sneller adequate hulp kan worden geboden. Indien nodig en wenselijk wordt in overleg met de betrokkenen een beroep gedaan op de middelen waarover CFF beschikt. Samen met vrijwilligers en sponsors bouwt CFF aan een stichting die mensen noodzakelijke en passende ondersteuning kan bieden.

Deelname middels sponsoring van een flight of middels een individuele deelname. Meer details over donatie en deelname mogelijkheden vindt u op de Event page van het Silver Bullet Golf Event:

Silver Bullet Tournament

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen

Nieuws: 13-09-2023

Masterclass Europees Defensiefonds: de stap van óf naar hoe

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en NIDV organiseerden 12 september een masterclass voor het Europees Defensiefonds (EDF) op de Frederikkazerne in Den Haag. Bijna 50 vertegenwoordigers van bedrijven en kennisinstellingen maakten een verdiepingsslag in dit programma voor een Europese defensiekennisbasis.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|NIDV nieuws