Voor de eerste keer organiseren COBBS Industries en Commando & Family Foundation (CFF) gezamenlijk het Silver Bullet Golf Event om onze Special Forces en hun families te steunen. Doe mee aan het toernooi op 27 september en golf met ons op de verbazingwekkende golfbaan The International Amsterdam.

Uitgesteld tot voorjaar 2022 vanwege corona

Het doel van het Silver Bullet Golf Event is om de missie van de CFF te ondersteunen: ‘Leave no one behind’. Wij willen financiële steun bieden door gebruik te maken van het netwerk van COBBS Industries; minimaal €20.000,- inzamelen voor CFF (100% van de opbrengt van het event gaat naar het CFF).

Commando & Familie Foundation

Stichting Commando & Familie (CFF) wordt beheerd door een betrokken groep mensen uit de SF-wereld die zich – uit liefde en respect voor dit bijzondere beroep – inzetten voor de dagelijkse zorg van de stichting.

Alle gevallen worden zeer zorgvuldig en discreet beoordeeld, waarbij wordt gekeken of het bestaande systeem van bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie toereikend is. CFF kan ook de helpende hand bieden als bestaande systemen een te trage responstijd hebben, zodat sneller adequate hulp kan worden geboden. Indien nodig en wenselijk wordt in overleg met de betrokkenen een beroep gedaan op de middelen waarover CFF beschikt. Samen met vrijwilligers en sponsors bouwt CFF aan een stichting die mensen noodzakelijke en passende ondersteuning kan bieden.

Deelname middels sponsoring van een flight of middels een individuele deelname. Meer details over donatie en deelname mogelijkheden vindt u op de Event page van het Silver Bullet Golf Event:

Silver Bullet Tournament

Aankomende evenementen

Laatste nieuws