Voor de eerste keer organiseren COBBS Industries en Commando & Family Foundation (CFF) gezamenlijk het Silver Bullet Golf Event om onze Special Forces en hun families te steunen. Doe mee aan het toernooi op 27 september en golf met ons op de verbazingwekkende golfbaan The International Amsterdam.

Uitgesteld tot voorjaar 2022 vanwege corona

Het doel van het Silver Bullet Golf Event is om de missie van de CFF te ondersteunen: ‘Leave no one behind’. Wij willen financiële steun bieden door gebruik te maken van het netwerk van COBBS Industries; minimaal €20.000,- inzamelen voor CFF (100% van de opbrengt van het event gaat naar het CFF).

Commando & Familie Foundation

Stichting Commando & Familie (CFF) wordt beheerd door een betrokken groep mensen uit de SF-wereld die zich – uit liefde en respect voor dit bijzondere beroep – inzetten voor de dagelijkse zorg van de stichting.

Alle gevallen worden zeer zorgvuldig en discreet beoordeeld, waarbij wordt gekeken of het bestaande systeem van bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie toereikend is. CFF kan ook de helpende hand bieden als bestaande systemen een te trage responstijd hebben, zodat sneller adequate hulp kan worden geboden. Indien nodig en wenselijk wordt in overleg met de betrokkenen een beroep gedaan op de middelen waarover CFF beschikt. Samen met vrijwilligers en sponsors bouwt CFF aan een stichting die mensen noodzakelijke en passende ondersteuning kan bieden.

Deelname middels sponsoring van een flight of middels een individuele deelname. Meer details over donatie en deelname mogelijkheden vindt u op de Event page van het Silver Bullet Golf Event:

Silver Bullet Tournament

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws