Voor de eerste keer organiseren COBBS Industries en Commando & Family Foundation (CFF) gezamenlijk het Silver Bullet Golf Event om onze Special Forces en hun families te steunen. Doe mee aan het toernooi op 27 september en golf met ons op de verbazingwekkende golfbaan The International Amsterdam.

Uitgesteld tot voorjaar 2022 vanwege corona

Het doel van het Silver Bullet Golf Event is om de missie van de CFF te ondersteunen: ‘Leave no one behind’. Wij willen financiële steun bieden door gebruik te maken van het netwerk van COBBS Industries; minimaal €20.000,- inzamelen voor CFF (100% van de opbrengt van het event gaat naar het CFF).

Commando & Familie Foundation

Stichting Commando & Familie (CFF) wordt beheerd door een betrokken groep mensen uit de SF-wereld die zich – uit liefde en respect voor dit bijzondere beroep – inzetten voor de dagelijkse zorg van de stichting.

Alle gevallen worden zeer zorgvuldig en discreet beoordeeld, waarbij wordt gekeken of het bestaande systeem van bijvoorbeeld het Ministerie van Defensie toereikend is. CFF kan ook de helpende hand bieden als bestaande systemen een te trage responstijd hebben, zodat sneller adequate hulp kan worden geboden. Indien nodig en wenselijk wordt in overleg met de betrokkenen een beroep gedaan op de middelen waarover CFF beschikt. Samen met vrijwilligers en sponsors bouwt CFF aan een stichting die mensen noodzakelijke en passende ondersteuning kan bieden.

Deelname middels sponsoring van een flight of middels een individuele deelname. Meer details over donatie en deelname mogelijkheden vindt u op de Event page van het Silver Bullet Golf Event:

Silver Bullet Tournament

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws