“Na enkele verkennende gesprekken met NIDV bleek al snel dat zij voor Canon de ‘Missing Link’ waren naar de industrie waarbij we de aansluiting zochten voor onze speciale Digital Imaging producten met unieke mogelijkheden voor specifieke doelgroepen.” aldus Berry Wijnen, Business Development Manager “Imaging Solutions” bij Canon Nederland.

Canon heeft al meer dan 80 jaar een rijke geschiedenis in optisch ontwerp, sensor- en professionele displaytechnologie. De missie van Canon is het leveren van de beste imaging-oplossingen aan hun klanten, variërend van input tot output.

Canon is een pionier in de imaging-wereld en streeft er altijd naar om de grenzen van innovatie te verleggen. Met nieuwe toepassingen voor de B2B-wereld, variërend van draagbare opnameapparatuur tot volledig geïntegreerde of op maat gemaakte oplossingen, bied Canon ook veel mogelijkheden voor de defensie industrie zoals compacte IR- en Ultra Low Light multifunctionele camera’s.

Het toepassingsgebied is zeer uiteenlopend van content creatie tot het vastleggen van beeld onder uitdagende omstandigheden op zee, onderwater, op land en in de lucht- en ruimtevaart.

 

 

 

Naast de “input-devices” biedt Canon ook meerder “output-devices” zoals referentie monitoren, grootformaat printers en hoogwaardige 4K projectoren

Al deze oplossingen creëren samen één Canon Imaging Eco Systeem dat bedrijven en de industrie kan helpen de uitdagingen van vandaag de dag en in de toekomst aan te gaan.

Met toegewijde Europese ondersteuning op het gebied van engineering, service en sales biedt Canon de dienstverlening van wereldklasse die veel bedrijven verwachten en die helpen hun doelen te bereiken.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws