“Na enkele verkennende gesprekken met NIDV bleek al snel dat zij voor Canon de ‘Missing Link’ waren naar de industrie waarbij we de aansluiting zochten voor onze speciale Digital Imaging producten met unieke mogelijkheden voor specifieke doelgroepen.” aldus Berry Wijnen, Business Development Manager “Imaging Solutions” bij Canon Nederland.

Canon heeft al meer dan 80 jaar een rijke geschiedenis in optisch ontwerp, sensor- en professionele displaytechnologie. De missie van Canon is het leveren van de beste imaging-oplossingen aan hun klanten, variërend van input tot output.

Canon is een pionier in de imaging-wereld en streeft er altijd naar om de grenzen van innovatie te verleggen. Met nieuwe toepassingen voor de B2B-wereld, variërend van draagbare opnameapparatuur tot volledig geïntegreerde of op maat gemaakte oplossingen, bied Canon ook veel mogelijkheden voor de defensie industrie zoals compacte IR- en Ultra Low Light multifunctionele camera’s.

Het toepassingsgebied is zeer uiteenlopend van content creatie tot het vastleggen van beeld onder uitdagende omstandigheden op zee, onderwater, op land en in de lucht- en ruimtevaart.

 

 

 

Naast de “input-devices” biedt Canon ook meerder “output-devices” zoals referentie monitoren, grootformaat printers en hoogwaardige 4K projectoren

Al deze oplossingen creëren samen één Canon Imaging Eco Systeem dat bedrijven en de industrie kan helpen de uitdagingen van vandaag de dag en in de toekomst aan te gaan.

Met toegewijde Europese ondersteuning op het gebied van engineering, service en sales biedt Canon de dienstverlening van wereldklasse die veel bedrijven verwachten en die helpen hun doelen te bereiken.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws