“Na enkele verkennende gesprekken met NIDV bleek al snel dat zij voor Canon de ‘Missing Link’ waren naar de industrie waarbij we de aansluiting zochten voor onze speciale Digital Imaging producten met unieke mogelijkheden voor specifieke doelgroepen.” aldus Berry Wijnen, Business Development Manager “Imaging Solutions” bij Canon Nederland.

Canon heeft al meer dan 80 jaar een rijke geschiedenis in optisch ontwerp, sensor- en professionele displaytechnologie. De missie van Canon is het leveren van de beste imaging-oplossingen aan hun klanten, variërend van input tot output.

Canon is een pionier in de imaging-wereld en streeft er altijd naar om de grenzen van innovatie te verleggen. Met nieuwe toepassingen voor de B2B-wereld, variërend van draagbare opnameapparatuur tot volledig geïntegreerde of op maat gemaakte oplossingen, bied Canon ook veel mogelijkheden voor de defensie industrie zoals compacte IR- en Ultra Low Light multifunctionele camera’s.

Het toepassingsgebied is zeer uiteenlopend van content creatie tot het vastleggen van beeld onder uitdagende omstandigheden op zee, onderwater, op land en in de lucht- en ruimtevaart.

 

 

 

Naast de “input-devices” biedt Canon ook meerder “output-devices” zoals referentie monitoren, grootformaat printers en hoogwaardige 4K projectoren

Al deze oplossingen creëren samen één Canon Imaging Eco Systeem dat bedrijven en de industrie kan helpen de uitdagingen van vandaag de dag en in de toekomst aan te gaan.

Met toegewijde Europese ondersteuning op het gebied van engineering, service en sales biedt Canon de dienstverlening van wereldklasse die veel bedrijven verwachten en die helpen hun doelen te bereiken.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 02-10-2023

Toekomst van vliegende systemen in Woensdrecht

Op vrijdag 29 september 2023 heeft de jaarbijeenkomst van het NIDV Platform Vliegende Systemen (NPVS) plaatsgevonden bij de Fokker Services Group op Woensdrecht.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws