“Na enkele verkennende gesprekken met NIDV bleek al snel dat zij voor Canon de ‘Missing Link’ waren naar de industrie waarbij we de aansluiting zochten voor onze speciale Digital Imaging producten met unieke mogelijkheden voor specifieke doelgroepen.” aldus Berry Wijnen, Business Development Manager “Imaging Solutions” bij Canon Nederland.

Canon heeft al meer dan 80 jaar een rijke geschiedenis in optisch ontwerp, sensor- en professionele displaytechnologie. De missie van Canon is het leveren van de beste imaging-oplossingen aan hun klanten, variërend van input tot output.

Canon is een pionier in de imaging-wereld en streeft er altijd naar om de grenzen van innovatie te verleggen. Met nieuwe toepassingen voor de B2B-wereld, variërend van draagbare opnameapparatuur tot volledig geïntegreerde of op maat gemaakte oplossingen, bied Canon ook veel mogelijkheden voor de defensie industrie zoals compacte IR- en Ultra Low Light multifunctionele camera’s.

Het toepassingsgebied is zeer uiteenlopend van content creatie tot het vastleggen van beeld onder uitdagende omstandigheden op zee, onderwater, op land en in de lucht- en ruimtevaart.

 

 

 

Naast de “input-devices” biedt Canon ook meerder “output-devices” zoals referentie monitoren, grootformaat printers en hoogwaardige 4K projectoren

Al deze oplossingen creëren samen één Canon Imaging Eco Systeem dat bedrijven en de industrie kan helpen de uitdagingen van vandaag de dag en in de toekomst aan te gaan.

Met toegewijde Europese ondersteuning op het gebied van engineering, service en sales biedt Canon de dienstverlening van wereldklasse die veel bedrijven verwachten en die helpen hun doelen te bereiken.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws