TSS International BV en SKYDEX Technologies, Inc. kondigen vol trots aan dat TSS is aangewezen als officieel distributeur van SKYDEX producten. Met TSS als voorraadhoudende distributeur hebben de bedrijven als doel nog beter de Europese markt voor civiel- en militair gepantserde voertuigen, bootdekken en persoonlijke bescherming te bedienen.

Al meer dan 24.000 MRAP’s van het Amerikaanse Leger zijn uitgerust met SKYDEX Convoy Deck: een bewijs van de effectiviteit van het product. Tientallen Toyota Landcruisers 200, die in de EU VR9 gepantserd werden, zijn ook al uitgerust en gecertificeerd met SKYDEX Convoy Deck. Zowel SKYDEX als TSS zijn vol vertrouwen dat de voordelen van SKYDEX schok-absorberende technologie een grote bijdrage kunnen leveren aan de overlevingskansen van gepantserde voertuigen en hun inzittenden.

SKYDEX heeft diverse oplossingen die bescherming tegen de energie van een explosie bieden en we zijn vereerd dat we met TSS samenwerken om onze ontwerpen voor gepantserde voertuigen naar een hoger niveau te tillen,” zegt Alvaro Vaselli, President en CEO van SKYDEX. “Met meer dan 20 jaar ervaring in het beschermen van mensen en het ontwerpen van unieke oplossingen voor Defensie, begrijpt SKYDEX dat bescherming tegen explosies cruciaal is voor alle soorten beschermde voertuigen. Onze geavanceerde materialen zijn specifiek ontworpen om de kans op verwonding te verkleinen en – samen met een leider in voertuigbescherming zoals TSS – zullen we nog meer levens kunnen beschermen.”

Om het volledige persbericht van SKYDEX te lezen, klik hier.