Op vrijdag 13 mei was de NIDV samen met vertegenwoordigers van de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Defensie en Veiligheidsindustrie bij de kick-off voor het Partners for International Business (PIB) initiatief met Zuid-Korea. Hier zijn de eerste stappen gezet voor dit initiatief.

Na een korte presentatie over Korea van de RVO zijn onderwerpen zoals de focus van de PIB, de inzet van de overheid, ambassade en deelnemende bedrijven, de PIB website, het aannemen van een Koreaanse liaison en zelfs de huidige corona situatie in Zuid-Korea uitvoerig besproken. Wij zijn enthousiast over deze nieuwe PIB en hebben tijdens de kick-off goede gesprekken gehad over de verwachtingen van de bedrijven en hoe wij de PIB zo succesvol mogelijk kunnen maken voor onze leden.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de PIB voor Zuid-Korea, neem dan contact met ons op. Op 30 mei beginnen de door NL Branding georganiseerde positioning sessies, waar deelnemende bedrijven hun prioriteiten duidelijk kunnen maken en kunnen meedenken over de positionering van de PIB, dus als u ons nu laten weten geïnteresseerd te zijn kunt u nog deelnemen aan deze gespreken.