Tedas beveiligt organisaties tegen de risico’s van cyber dreigingen. De klanten bevinden zich veelal binnen het Defensie-, inlichtingen- & veiligheidsdomein van de Nederlandse overheid en leveranciers van vitale infrastructuur.

Genoemde organisaties zijn gehouden aan de zwaarste informatiebeveiligingseisen, zoals het Defensie Beveiligingsbeleid (DBB), Baseline Informatiebeveiliging Overheid(BIO) en/of Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen(WBNI). Tedas ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar netwerken en IT Security-oplossingen voor haar klanten zodat zij kunnen voldoen aan genoemde beveiligingseisen en vitale systemen en kritische data optimaal zijn beveiligd.

De door de jaren heen opgebouwde diepgaande kennis en ervaring in het spanningsveld tussen operationele behoefte en informatiebeveiligingsbeleid, heeft geleid tot Tedas “Bastion” de basis voor het product- en dienstenportfolio van Tedas. Bastion is een modulaire netwerk security architectuur waarmee organisaties hun netwerk of een specifiek onderdeel hiervan, “military grade” kunnen beveiligen. Bastion maakt het mogelijk om binnen netwerkomgevingen met een rubriceringsniveau tot STG “Staats Geheim; Geheim” data aantoonbaar veilig te ontvangen, op te slaan en te verzenden, terwijl het netwerk is verbonden met het internet. Vanuit informatiebeveiligingsbeleid is dit over het algemeen niet toegestaan.

Voor NIDV leden biedt Tedas de mogelijkheid uw IT infrastructuur te toetsen op kwetsbaarheden middels een Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan (TIKS). Ook kan Tedas advies en ondersteuning bieden bij het opstellen van een ABDO compliant informatiebeveiligingsbeleid en de inrichting van de IT Security maatregelen op alle TBB niveaus. Tedas ontwikkelde hiervoor een eigen framework waarin de ABDO richtlijnen eenvoudig worden vertaald naar heldere maatregelen.

Tedas biedt de volgende dienstverlening:

  • IT (Security) Consultancy
  • ABDO Consultancy
  • Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan  (TIKS)
  • Tedas Applicatie Kwetsbaarheid Scan (TAKS)
  • Bastion Network Security oplossingen
  • Netwerk Beheer
  • Secure Hosting (in 2 beveiligde datacenters)

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws