Tedas beveiligt organisaties tegen de risico’s van cyber dreigingen. De klanten bevinden zich veelal binnen het Defensie-, inlichtingen- & veiligheidsdomein van de Nederlandse overheid en leveranciers van vitale infrastructuur.

Genoemde organisaties zijn gehouden aan de zwaarste informatiebeveiligingseisen, zoals het Defensie Beveiligingsbeleid (DBB), Baseline Informatiebeveiliging Overheid(BIO) en/of Wet Beveiliging Netwerk- en Informatiesystemen(WBNI). Tedas ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 15 jaar netwerken en IT Security-oplossingen voor haar klanten zodat zij kunnen voldoen aan genoemde beveiligingseisen en vitale systemen en kritische data optimaal zijn beveiligd.

De door de jaren heen opgebouwde diepgaande kennis en ervaring in het spanningsveld tussen operationele behoefte en informatiebeveiligingsbeleid, heeft geleid tot Tedas “Bastion” de basis voor het product- en dienstenportfolio van Tedas. Bastion is een modulaire netwerk security architectuur waarmee organisaties hun netwerk of een specifiek onderdeel hiervan, “military grade” kunnen beveiligen. Bastion maakt het mogelijk om binnen netwerkomgevingen met een rubriceringsniveau tot STG “Staats Geheim; Geheim” data aantoonbaar veilig te ontvangen, op te slaan en te verzenden, terwijl het netwerk is verbonden met het internet. Vanuit informatiebeveiligingsbeleid is dit over het algemeen niet toegestaan.

Voor NIDV leden biedt Tedas de mogelijkheid uw IT infrastructuur te toetsen op kwetsbaarheden middels een Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan (TIKS). Ook kan Tedas advies en ondersteuning bieden bij het opstellen van een ABDO compliant informatiebeveiligingsbeleid en de inrichting van de IT Security maatregelen op alle TBB niveaus. Tedas ontwikkelde hiervoor een eigen framework waarin de ABDO richtlijnen eenvoudig worden vertaald naar heldere maatregelen.

Tedas biedt de volgende dienstverlening:

  • IT (Security) Consultancy
  • ABDO Consultancy
  • Tedas Infrastructuur Kwetsbaarheid Scan  (TIKS)
  • Tedas Applicatie Kwetsbaarheid Scan (TAKS)
  • Bastion Network Security oplossingen
  • Netwerk Beheer
  • Secure Hosting (in 2 beveiligde datacenters)

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen