De NIDV is verhuisd. Na jaren in het vertrouwde pand aan de Prinsessegracht is de NIDV sinds 1 oktober gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Met het nieuwe pand maken we ook als kantoor een transitie door naar een nieuwe manier van werken waarbij we de faciliteiten voor webinars, thuiswerken en (online) vergaderingen uitbreiden.

Een belangrijke rol die het NIDV-kantoor vervult is als ontmoetingsplek voor de Gouden Driehoek van overheid, kennisinstellingen en industrie. Ondanks dat vanwege corona de fysieke ontmoetingen de komende tijd nog niet tot nauwelijks zullen plaatsvinden was dit een van de belangrijkste criteria voor het nieuwe pand. Het moet goed bereikbaar zijn, representatief overkomen en ontvangst- en vergadercapaciteiten bieden. Wij zijn van mening dat dit goed is geslaagd. Het nieuwe kantoor is goed met de auto bereikbaar en zowel station Den Haag Centraal alsook de ministeries zijn op loopafstand.

Hybride kantoor

Ook de digitale techniek krijgt een upgrade. Verschillende werkplekken en de vergaderzaal worden ingericht met de mogelijkheid om online of in een hybride vorm te vergaderen. Het afgelopen halfjaar heeft de transformatie naar online een enorme versnelling doorgemaakt, en ook de voordelen hiervan willen wij maximaal blijven benutten. Voor NIDV-deelnemers van buiten de Randstad en internationale partners kunnen wij de afstand op deze manier significant verkleinen zodat er meer tijd
is voor de core business.

De komende tijd zullen we met elkaar bezig zijn om het pand verder ons eigen te maken. Met de coronamaatregelen in het achterhoofd blijven de collega’s van de NIDV primair vanuit huis werken en zullen er nog geen bijeenkomsten plaatsvinden op het nieuwe kantoor. Tegelijk kijken we er naar uit om, wanneer de omstandigheden dit toestaan, u op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen!

Nieuwe adres

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws