De NIDV is verhuisd. Na jaren in het vertrouwde pand aan de Prinsessegracht is de NIDV sinds 1 oktober gevestigd aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag. Met het nieuwe pand maken we ook als kantoor een transitie door naar een nieuwe manier van werken waarbij we de faciliteiten voor webinars, thuiswerken en (online) vergaderingen uitbreiden.

Een belangrijke rol die het NIDV-kantoor vervult is als ontmoetingsplek voor de Gouden Driehoek van overheid, kennisinstellingen en industrie. Ondanks dat vanwege corona de fysieke ontmoetingen de komende tijd nog niet tot nauwelijks zullen plaatsvinden was dit een van de belangrijkste criteria voor het nieuwe pand. Het moet goed bereikbaar zijn, representatief overkomen en ontvangst- en vergadercapaciteiten bieden. Wij zijn van mening dat dit goed is geslaagd. Het nieuwe kantoor is goed met de auto bereikbaar en zowel station Den Haag Centraal alsook de ministeries zijn op loopafstand.

Hybride kantoor

Ook de digitale techniek krijgt een upgrade. Verschillende werkplekken en de vergaderzaal worden ingericht met de mogelijkheid om online of in een hybride vorm te vergaderen. Het afgelopen halfjaar heeft de transformatie naar online een enorme versnelling doorgemaakt, en ook de voordelen hiervan willen wij maximaal blijven benutten. Voor NIDV-deelnemers van buiten de Randstad en internationale partners kunnen wij de afstand op deze manier significant verkleinen zodat er meer tijd
is voor de core business.

De komende tijd zullen we met elkaar bezig zijn om het pand verder ons eigen te maken. Met de coronamaatregelen in het achterhoofd blijven de collega’s van de NIDV primair vanuit huis werken en zullen er nog geen bijeenkomsten plaatsvinden op het nieuwe kantoor. Tegelijk kijken we er naar uit om, wanneer de omstandigheden dit toestaan, u op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen!

Nieuwe adres

Bezuidenhoutseweg 161
2594 AG Den Haag

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen

Nieuws: 13-09-2023

Masterclass Europees Defensiefonds: de stap van óf naar hoe

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en NIDV organiseerden 12 september een masterclass voor het Europees Defensiefonds (EDF) op de Frederikkazerne in Den Haag. Bijna 50 vertegenwoordigers van bedrijven en kennisinstellingen maakten een verdiepingsslag in dit programma voor een Europese defensiekennisbasis.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|NIDV nieuws