Op 18 november verwelkomen we u graag in Rotterdam op de NEDS 2021! De lichten staan op groen om een veilig en innovatief evenement neer te zetten. De meeste plaatsen op de beursvloer zijn inmiddels verkocht. We kunnen daarom nu met zekerheid zeggen; NEDS 2021 gaat door! Tegelijk zijn er nog extra plekken beschikbaar. Grijp daarom nu nog uw kans.

De NEDS is het grootste zakelijke evenement voor de Nederlandse defensie- en veiligheidssector en hét moment om producenten, gebruikers en uw netwerk te ontmoeten. Na 1 1/2 jaar zonder fysieke bijeenkomsten is het extra belangrijk om zichtbaar te zijn en uw contacten te ontmoeten. Reserveer daarom één van de laatste plaatsen op de beursvloer en zorg dat u erbij bent!

Overzicht mogelijkheden standhouders

Innovation Challenge

Dit jaar wordt de NEDS verrijkt met de NIDV Innovation Challenge. Op 17 november gaan geselecteerde startups, in de RDM-loods in Rotterdam, de strijd aan om hún oplossing te presenteren voor operationele innovatievraagstukken aangereikt vanuit Defensie.

De twee NIDV Innovation Challenges in 2021 zijn drone-swarm technologie en gebruik van waterstof als energiedrager onder operationele omstandigheden, inclusief transport en veilige opslag. De winnaar wordt de volgende dag tijdens de NEDS bekend gemaakt. U kunt met een twintigtal overige startups kennismaken op het Innovatieplein tijdens de NEDS.

www.nidvexhibition.eu

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen

Nieuws: 13-09-2023

Masterclass Europees Defensiefonds: de stap van óf naar hoe

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en NIDV organiseerden 12 september een masterclass voor het Europees Defensiefonds (EDF) op de Frederikkazerne in Den Haag. Bijna 50 vertegenwoordigers van bedrijven en kennisinstellingen maakten een verdiepingsslag in dit programma voor een Europese defensiekennisbasis.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|NIDV nieuws