Op 18 november verwelkomen we u graag in Rotterdam op de NEDS 2021! De lichten staan op groen om een veilig en innovatief evenement neer te zetten. De meeste plaatsen op de beursvloer zijn inmiddels verkocht. We kunnen daarom nu met zekerheid zeggen; NEDS 2021 gaat door! Tegelijk zijn er nog extra plekken beschikbaar. Grijp daarom nu nog uw kans.

De NEDS is het grootste zakelijke evenement voor de Nederlandse defensie- en veiligheidssector en hét moment om producenten, gebruikers en uw netwerk te ontmoeten. Na 1 1/2 jaar zonder fysieke bijeenkomsten is het extra belangrijk om zichtbaar te zijn en uw contacten te ontmoeten. Reserveer daarom één van de laatste plaatsen op de beursvloer en zorg dat u erbij bent!

Overzicht mogelijkheden standhouders

Innovation Challenge

Dit jaar wordt de NEDS verrijkt met de NIDV Innovation Challenge. Op 17 november gaan geselecteerde startups, in de RDM-loods in Rotterdam, de strijd aan om hún oplossing te presenteren voor operationele innovatievraagstukken aangereikt vanuit Defensie.

De twee NIDV Innovation Challenges in 2021 zijn drone-swarm technologie en gebruik van waterstof als energiedrager onder operationele omstandigheden, inclusief transport en veilige opslag. De winnaar wordt de volgende dag tijdens de NEDS bekend gemaakt. U kunt met een twintigtal overige startups kennismaken op het Innovatieplein tijdens de NEDS.

www.nidvexhibition.eu

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws