Op 18 november verwelkomen we u graag in Rotterdam op de NEDS 2021! De lichten staan op groen om een veilig en innovatief evenement neer te zetten. De meeste plaatsen op de beursvloer zijn inmiddels verkocht. We kunnen daarom nu met zekerheid zeggen; NEDS 2021 gaat door! Tegelijk zijn er nog extra plekken beschikbaar. Grijp daarom nu nog uw kans.

De NEDS is het grootste zakelijke evenement voor de Nederlandse defensie- en veiligheidssector en hét moment om producenten, gebruikers en uw netwerk te ontmoeten. Na 1 1/2 jaar zonder fysieke bijeenkomsten is het extra belangrijk om zichtbaar te zijn en uw contacten te ontmoeten. Reserveer daarom één van de laatste plaatsen op de beursvloer en zorg dat u erbij bent!

Overzicht mogelijkheden standhouders

Innovation Challenge

Dit jaar wordt de NEDS verrijkt met de NIDV Innovation Challenge. Op 17 november gaan geselecteerde startups, in de RDM-loods in Rotterdam, de strijd aan om hún oplossing te presenteren voor operationele innovatievraagstukken aangereikt vanuit Defensie.

De twee NIDV Innovation Challenges in 2021 zijn drone-swarm technologie en gebruik van waterstof als energiedrager onder operationele omstandigheden, inclusief transport en veilige opslag. De winnaar wordt de volgende dag tijdens de NEDS bekend gemaakt. U kunt met een twintigtal overige startups kennismaken op het Innovatieplein tijdens de NEDS.

www.nidvexhibition.eu

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-09-2021

DEFENTURE en Duitse KMW kondigen samenwerking aan

Krauss-Maffei Wegmann (KMW), de Duitse systeemleverancier voor gevechtstanks en gevechtssystemen, en Defenture, de Nederlandse fabrikant van licht tactische voertuigen, gaan een nauwe strategische samenwerking aan. Er is al een intentieverklaring (LoI) getekend door beide bedrijven.
NGP|Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 14-09-2021

Antwoorden rapportage onderzeeboten, mkb ongerust

Het project vervanging onderzeeboten van de Walrus-klasse houdt de gemoederen bezig. Zeker daar waar het de participatie van de Nederlandse industrie betreft. Deze industrie, verenigd in het NIDV platform Dutch Underwater Knowlegde Center (DUKC), heeft al enkele keren aan de bel getrokken. Snellere besluitvorming is essentieel en de gewenste industriële participatie blijft namelijk onderbelicht. De eisen daaromtrent zijn afgezwakt. Zo blijkt opnieuw uit de antwoorden op de schriftelijke vragen naar aanleiding van de Basisrapportage vervanging onderzeebootcapaciteit.
DUKC|Defensie|Algemeen

Nieuws: 10-09-2021

NIVP-bijeenkomst over AI voor Defensie een succes

Het NIDV Informatie Voorzienings Platform (NIVP) heeft op 9 september een bijeenkomst georganiseerd over de toepassing van AI bij Defensie. De bijeenkomst is opgezet met hulp van de Nederlandse AI Coalitie, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM), Royal NLR en het ministerie van Defensie. De meer dan 40 aanwezige bedrijven en kennisinstellingen zijn tijdens deze dag met Defensie de dialoog aangegaan en met elkaar gesproken over mogelijke oplossingen en initiatieven bij dit onderwerp. Afgesproken is dat bij diverse onderwerpen vervolgsessies worden georganiseerd.
NIVP|Innovatie|NIDV nieuws