Op 18 november verwelkomen we u graag in Rotterdam op de NEDS 2021! De lichten staan op groen om een veilig en innovatief evenement neer te zetten. De meeste plaatsen op de beursvloer zijn inmiddels verkocht. We kunnen daarom nu met zekerheid zeggen; NEDS 2021 gaat door! Tegelijk zijn er nog extra plekken beschikbaar. Grijp daarom nu nog uw kans.

De NEDS is het grootste zakelijke evenement voor de Nederlandse defensie- en veiligheidssector en hét moment om producenten, gebruikers en uw netwerk te ontmoeten. Na 1 1/2 jaar zonder fysieke bijeenkomsten is het extra belangrijk om zichtbaar te zijn en uw contacten te ontmoeten. Reserveer daarom één van de laatste plaatsen op de beursvloer en zorg dat u erbij bent!

Overzicht mogelijkheden standhouders

Innovation Challenge

Dit jaar wordt de NEDS verrijkt met de NIDV Innovation Challenge. Op 17 november gaan geselecteerde startups, in de RDM-loods in Rotterdam, de strijd aan om hún oplossing te presenteren voor operationele innovatievraagstukken aangereikt vanuit Defensie.

De twee NIDV Innovation Challenges in 2021 zijn drone-swarm technologie en gebruik van waterstof als energiedrager onder operationele omstandigheden, inclusief transport en veilige opslag. De winnaar wordt de volgende dag tijdens de NEDS bekend gemaakt. U kunt met een twintigtal overige startups kennismaken op het Innovatieplein tijdens de NEDS.

www.nidvexhibition.eu

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws