In de afgelopen jaren is er een solide basis gelegd op het gebied van Defensie projecten en capabilities. Om dit succes verder uit te bouwen hebben we recent ons Defensie team uitgebreid. Edwin Cozijn is onze nieuwe Director Defense die het defensie-team van NEDAERO zal aansturen. We zien aansluiting bij NIDV als een logische stap, aldus Ruud Kleinendorst, CEO van de NEDAERO Groep.

NEDAERO en NIDV zijn geen vreemden voor elkaar. Sterker nog, NEDAERO behoort tot een van de meest lange relaties als lid van het NIDV maar is er een jaartje tussenuit geweest.

NEDAERO is gespecialiseerd in componenten en systemen voor vliegtuigen en helikopters. Naast nieuwbouw verzorgt NEDAERO ook reparatie en distributie van componenten. Grote vliegtuigbouwers als Airbus en Lockheed Martin behoren tot de reguliere klantenkring (RFI’s, Fuel Management Systems, Flight Line Testers).

Al meer dan 40 jaar doen zowel militaire als civiele klanten een beroep op de expertise van het bedrijf. Manufacturing en repair-en overhaul opdrachten worden in een volledig geoutilleerde werkplaats met geavanceerde productie- en testapparatuur voor de klant verzorgd. NEDAERO heeft als enig Nederlands aerospace bedrijf een triple AS-certificatie (AS9100/9110/9120) en voldoet daarmee aan de hoogste standaarden in de Aerospace & Defensie industrie.

NEDAERO is een gevestigde naam als het gaat om nieuwbouw en innovatie. Het Fiber Optic Gyro programma laat zien dat NEDAERO gericht is op de toekomst en innovatie omarmt. De Fiber Optic Gyro’s vormen een familie met de FOG70, FOG80 en de FOG80N. De FOG sensor is geschikt voor geavanceerde stabilisatie en navigatie oplossingen voor vliegtuigen, helikopters, drones, raketten en schepen.

F-16 en F-35, NH90 en Super Puma/Cougar en C130 Hercules zijn platforms waar NEDAERO een jarenlange ervaring in heeft.

Als distributeur is NEDAERO bekend van o.a. vliegtuigafremsystemen (VAI), parachutes voor Defensie Para School, Donaldson Air Inlet Filters, NYCO oliën, hydraulische vloeistoffen, vetten en smeermiddelen.

AS9100 (ISO9001:2015)/AS9110/AS9120, Part 145 EASA/FAA/TCCA

Aankomende evenementen

Laatste nieuws