Gebuwin is een familiebedrijf gevestigd in Winterswijk dat al 75 jaar hand- en elektrische lieren ontwerpt en produceert.

Deze lieren zijn ontworpen om (zware) lasten te verplaatsen. Het verplaatsen van lasten brengt altijd veiligheidsrisico’s met zich mee. Het is daarom essentieel dat dit risico wordt afgedekt, dit vraagt dus ​​om kwalitatief hoogwaardige producten. ‘Uw vertrouwen in ons product is erg belangrijk voor Gebuwin’, aldus Alan Siertsema – commercieel directeur bij Gebuwin.

Er zijn veel industrieën waarin lasten worden verplaatst. Dit gebeurt o.a. door middel van handlieren, elektrische lieren en davitkranen. De maritieme industrie is voor Gebuwin zeer belangrijk. Het is onze grootste markt. Zij verdelen deze industrie dan ook in een aantal segmenten namelijk: scheepsbouw, baggerwerk, waterbouw, maritieme toeleveranciers, marine, visserij, binnenvaart en de offshore. Daarnaast ontbreken ook de toepassingen in de theater & entertainment-branche, sport & welzijn, medische en petrochemische industrie niet op de lijst van Gebuwin.

Lieren die het verschil maken

Een uitgebreid en informatief kennismakingsgesprek met alle NIDV BDM’ers gaf uiteindelijk voor Gebuwin de doorslag om nu deelnemer te worden. Dit geeft zo meer structuur in hun contacten met onder meer Defensie en overige NIDV bedrijven.  ‘Wij geloven dat we met onze lieren niet alleen technisch het verschil kunnen maken maar vooral is onze betrokkenheid bij klanten aantoonbaar van groot belang gebleken. Daarnaast begrijpen we goed dat bedrijven verschillende behoeften hebben. Sommige bedrijven vereisen snelheid en flexibiliteit, terwijl anderen onze servicegerichtheid vooral op prijs stellen. We stemmen onze aanpak daarom altijd af op de individuele behoefte van onze klanten. Bij Gebuwin vinden we dit namelijk essentieel’, aldus een trotse Bianca Eggink – manager Sales.

75 jaar ervaring

Onze standaard lieren hebben zich de afgelopen 75 jaar bewezen dankzij de continue technische ontwikkelingen die onze engineers doorvoeren om zo goed mogelijk aan de eisen van onze klanten te voldoen. Naast de ontwikkeling van onze standaard lieren, investeren we veel in nieuwe producten specifiek gericht op bepaalde industrieën, zoals de maritieme industrie. Gebuwin is een Nederlands  bedrijf dat al meer dan 75 jaar toonaangevend is in lieren. Voor vragen of advies: neem contact op door gebruikmaking van deze link naar de Gebuwin website: Gebuwin

Aankomende evenementen

Laatste nieuws