Gebuwin is een familiebedrijf gevestigd in Winterswijk dat al 75 jaar hand- en elektrische lieren ontwerpt en produceert.

Deze lieren zijn ontworpen om (zware) lasten te verplaatsen. Het verplaatsen van lasten brengt altijd veiligheidsrisico’s met zich mee. Het is daarom essentieel dat dit risico wordt afgedekt, dit vraagt dus ​​om kwalitatief hoogwaardige producten. ‘Uw vertrouwen in ons product is erg belangrijk voor Gebuwin’, aldus Alan Siertsema – commercieel directeur bij Gebuwin.

Er zijn veel industrieën waarin lasten worden verplaatst. Dit gebeurt o.a. door middel van handlieren, elektrische lieren en davitkranen. De maritieme industrie is voor Gebuwin zeer belangrijk. Het is onze grootste markt. Zij verdelen deze industrie dan ook in een aantal segmenten namelijk: scheepsbouw, baggerwerk, waterbouw, maritieme toeleveranciers, marine, visserij, binnenvaart en de offshore. Daarnaast ontbreken ook de toepassingen in de theater & entertainment-branche, sport & welzijn, medische en petrochemische industrie niet op de lijst van Gebuwin.

Lieren die het verschil maken

Een uitgebreid en informatief kennismakingsgesprek met alle NIDV BDM’ers gaf uiteindelijk voor Gebuwin de doorslag om nu deelnemer te worden. Dit geeft zo meer structuur in hun contacten met onder meer Defensie en overige NIDV bedrijven.  ‘Wij geloven dat we met onze lieren niet alleen technisch het verschil kunnen maken maar vooral is onze betrokkenheid bij klanten aantoonbaar van groot belang gebleken. Daarnaast begrijpen we goed dat bedrijven verschillende behoeften hebben. Sommige bedrijven vereisen snelheid en flexibiliteit, terwijl anderen onze servicegerichtheid vooral op prijs stellen. We stemmen onze aanpak daarom altijd af op de individuele behoefte van onze klanten. Bij Gebuwin vinden we dit namelijk essentieel’, aldus een trotse Bianca Eggink – manager Sales.

75 jaar ervaring

Onze standaard lieren hebben zich de afgelopen 75 jaar bewezen dankzij de continue technische ontwikkelingen die onze engineers doorvoeren om zo goed mogelijk aan de eisen van onze klanten te voldoen. Naast de ontwikkeling van onze standaard lieren, investeren we veel in nieuwe producten specifiek gericht op bepaalde industrieën, zoals de maritieme industrie. Gebuwin is een Nederlands  bedrijf dat al meer dan 75 jaar toonaangevend is in lieren. Voor vragen of advies: neem contact op door gebruikmaking van deze link naar de Gebuwin website: Gebuwin

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws