Het jaarlijkse topevenement voor Defensie en Veiligheid, de 34e NIDV Exhibition for Defence and Security (NEDS), opent donderdag 30 november a.s. in Rotterdam Ahoy de deuren. Dit jaar is het thema “Sustainable Security”: hoe kunnen Defensie en veiligheidsorganisaties hun bijdrage aan de klimaatopgave leveren, bovenop het beschermen wat ons dierbaar is?

Met 3.500 bezoekers en 170 exposanten uit 20 landen in 2022 is NEDS een waardevol contactmoment voor het Ecosysteem voor Defensie en Veiligheid. Onderzoek, productie, uitvoering: Wat is nodig voor de verduurzamingsopgave, en wat is inzetbaar aan state of the art technologie en methodes?

Voor NIDV-deelnemers, politici en Nederlandse overheidsfunctionarissen is toegang kosteloos. Gasten van exposanten kunnen zich binnenkort aanmelden met persoonlijke codes.

Ga direct naar de inschrijfpagina

Perstoegang? Stuur ons een mail

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 02-10-2023

Toekomst van vliegende systemen in Woensdrecht

Op vrijdag 29 september 2023 heeft de jaarbijeenkomst van het NIDV Platform Vliegende Systemen (NPVS) plaatsgevonden bij de Fokker Services Group op Woensdrecht.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws