De Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) presenteert met trots de nieuwe NIDV Industry Guide 2021. “De Nederlandse Defensie- en veiligheidssector staat voor kwaliteit, efficiëntie en innovatie” aldus Ron Nulkes, directeur NIDV. “In deze nieuwe gids  presenteren wij het grootste deel van de bedrijven in Nederland die actief zijn op het gebied van Defensie- en Veiligheid.”

Deze bedrijven beslaan een breed scala van expertises en werkzaamheden, maar wat ze verbindt is kennis en begrip van de complexe omgeving waarin hun producten en diensten worden ingezet.
Ron Nulkes, directeur NIDV

Hard-copy exemplaren van deze gids kunnen worden aangevraagd via office@nidv.eu.

Bent u opzoek naar een bedrijf of kennisinstelling dat een speciale dienst, product of deskundigheid kan leveren, neem dan contact op med onze business development managers die u verder helpen.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen