De Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) presenteert met trots de nieuwe NIDV Industry Guide 2021. “De Nederlandse Defensie- en veiligheidssector staat voor kwaliteit, efficiëntie en innovatie” aldus Ron Nulkes, directeur NIDV. “In deze nieuwe gids  presenteren wij het grootste deel van de bedrijven in Nederland die actief zijn op het gebied van Defensie- en Veiligheid.”

Deze bedrijven beslaan een breed scala van expertises en werkzaamheden, maar wat ze verbindt is kennis en begrip van de complexe omgeving waarin hun producten en diensten worden ingezet.
Ron Nulkes, directeur NIDV

Hard-copy exemplaren van deze gids kunnen worden aangevraagd via office@nidv.eu.

Bent u opzoek naar een bedrijf of kennisinstelling dat een speciale dienst, product of deskundigheid kan leveren, neem dan contact op med onze business development managers die u verder helpen.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws