485 resultaten gevonden

Nieuws: 02-09-2021

Succesvolle marktoriëntatie militaire gezondheidszorg

Op de Generaal-Majoor Koot kazerne in Stroe heeft het NIDV Grondgebonden Platform (NGP) samen met de Defensie Gezondheidszorg Organisatie (DGO) een marktoriëntatie georganiseerd om te spreken over toekomstige ontwikkelingen.
NGP|Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 31-08-2021

Bijeenkomst NIDV Platform voor Vliegende Systemen bij het Defensie Helikopter Commando

Na een lange tijd van coronabeperkingen werd op vrijdag 27 augustus voor het eerst weer een fysieke bijeenkomst gehouden van het NIDV Platform voor Vliegende Systemen bij het Defensie Helikopter Commando (DHC) op de Vliegbasis Gilze-Rijen.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 31-08-2021

Holland Marine Lifts nieuwe NIDV deelnemer

Medio juli heeft Holland Marine Lifts (HML) zich aangemeld als nieuwe NIDV deelnemer. Vandaag vond het nadere kennismakingsgesprek plaats met alle BDM’ers op het NIDV kantoor te Den Haag. HML is geen onbekende van Defensie en hun personen- en goederenliften zijn al op veel schepen van de KM geïnstalleerd. Graag brengen wij (nog) meer structuur aan bij onze contacten met Defensie en kennisinstituten, dus daarmee werd aansluiting bij NIDV voor HML een logische keus, aldus Managing Director Emile van der Starre.
NIDV nieuws

Nieuws: 23-08-2021

Succesvol Gouden Driehoeksberaad Politie | NIDV

Het Gouden Driehoeks Beraad (GDB) tussen Politie, industrie en kennisinstellingen heeft op 18 augustus 2021 plaatsgevonden.
NIDV nieuws

Nieuws: 19-08-2021

Directeur NIDV benoemd in EC Expert Group

Met de benoeming van directeur NIDV Ron Nulkes in de Commission Expert Group on policies and programmes relevant to EU Space, Defence and Aeronautics industry, heeft de NIDV een podium om de belangen van de Nederlandse defensie- en veiligheidssector direct in te brengen bij de Europees Commissie. Deze expert group ik ingesteld door de directeur-generaal Defensie-industrie en ruimtevaart (DEFIS) van de Europese Commissie.
NIKAG|Europa|NIDV nieuws

Nieuws: 16-08-2021

Roos Wijman directeur Inkoop bij de DMO

Roos Wijman is per 1 augustus 2021 de nieuwe directeur Inkoop bij de Defensie Materieel Organisatie. Zij volgt Hans Dussel op die in juni de overstap maakte naar de functie van directeur Inkoop en contractmanagement bij Rijkswaterstaat. De NIDV feliciteert haar met de verdiende benoeming.
Defensie|Algemeen

Nieuws: 11-08-2021

Vertraging voor interim gevechtspak

De uitgifte van de interim gevechtskleding loopt naar verwachting enkele maanden vertraging op. Dat komt doordat de geselecteerde leverancier niet volgens de gemaakte afspraken de vereiste kwaliteit van de interim NFP-gevechtskleding (basisjas en – broek) kan leveren.
Defensie|Algemeen

Nieuws: 06-08-2021

VDL en Landmacht gaan samenwerken op energietransitie

VDL Groep uit Eindhoven heeft op de Kromhout Kazerne in Utrecht een E-truck overhandigd aan Commandant Landstrijdkrachten, luitenant-generaal Martin Wijnen. 210 Regionale Vervoerscompagnie uit de Harskamp gaat de elektrische vrachtwagen gebruiken voor binnenlandse transportopdrachten en de Afdeling Techniek uit Leusden gaat naar de batterijtechniek en het onderhoud kijken. Door samen te werken met civiele partners, in dit geval VDL Groep, gaat de Koninklijke Landmacht het komende jaar de operationele haalbaarheid van elektrisch transport in kaart brengen.
NGP|Innovatie|Industrie Nieuws