485 resultaten gevonden

Nieuws: 06-08-2021

Defenture gaat voertuig ontwikkelen voor Duitse Special Forces

Defenture heeft een opdracht voor de ontwikkeling en productie van tactische voertuigen voor het Duitse Kommando Spezialkräfte (KSK, Commando Speciale Troepen) gekregen van BAAINBw, de inkooporganisatie van de Duitse krijgsmacht. Het contract betreft de levering van maximaal 80 stuks.
NGP|Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 06-08-2021

Golftoernooi Fundraiser voor Commando & Family Foundation

Voor de eerste keer organiseren COBBS Industries en Commando & Family Foundation (CFF) gezamenlijk het Silver Bullet Golf Event om onze Special Forces en hun families te steunen. Doe mee aan het toernooi op 27 september en golf met ons op de verbazingwekkende golfbaan The International Amsterdam.
Industrie Nieuws

Nieuws: 29-07-2021

Delftse bedrijven aan de slag met swarm-based verkenning

Delft Dynamics B.V., Tective Robotics, Avalor AI en TNO gaan samenwerken om een zwerm-gebaseerde verkenningscapaciteit naar het Nederlandse Ministerie van Defensie te brengen in het gegunde defensietechnologieproject SPEAR (Swarm-based Persistent Autonomous Reconnaissance)! Dit project zal worden ondersteund door de eenheid Robotica & Autonome Systemen (RAS) van 13 Lichte Brigade van de Koninklijke Landmacht.
NPVS|Innovatie|Industrie Nieuws

Nieuws: 23-07-2021

Bijeenkomst met Elbit Systems trekt 100 deelnemers

Op 21 juli hebben Elbit Systems en de NIDV, een virtuele industriedag gehouden voor Nederlandse industriële bedrijven. Het evenement werd uitgevoerd in samenwerking met het Commissariaat Militaire Productie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Met ongeveer 100 deelnemers nam een groot deel van de Nederlandse defensie technologische en industriële basis deel aan de drie uur durende live-uitzending.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 23-07-2021

Delegatie Lockheed Martin bezoekt vliegbasis Eindhoven

Op 22 juli heeft een delegatie van Lockheed Martin, samen met een aantal NIDV-bedrijven, Vliegbasis Eindhoven bezocht. Deze week is Lockheed Martin met de delegatie op bezoek in Nederland om kennis te maken met het bedrijfsleven die zij mogelijk kunnen betrekken bij toekomstige projecten.
NPVS|Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 20-07-2021

Rina Consulting BV nieuwe NIDV-deelnemer

“Deelnemer worden van het NIDV is een belangrijke stap voorwaarts in onze aanwezigheid in Nederland, waar we al geruime tijd succesvol werken aan een ESA-project via een industriële participatie.
NIDV nieuws

Nieuws: 20-07-2021

Canon Nederland N.V. nieuwe NIDV-deelnemer

“Na enkele verkennende gesprekken met NIDV bleek al snel dat zij voor Canon de ‘Missing Link’ waren naar de industrie waarbij we de aansluiting zochten voor onze speciale Digital Imaging producten met unieke mogelijkheden voor specifieke doelgroepen.” aldus Berry Wijnen, Business Development Manager “Imaging Solutions” bij Canon Nederland.
NIDV nieuws

Nieuws: 15-07-2021

Damen voltooit onderhoud en modernisering van Zr.Ms. Snellius

Damen Shipyards Den Helder heeft op 14 juli 2021 de Zr.Ms. Snellius, na haar mid-life update, weer overgedragen aan de Koninklijke Marine. De werkzaamheden aan het hydrografische opnemingsvaartuig omvatten een complex en divers programma van werkzaamheden, waarvan de voltooiing bijna een jaar in beslag heeft genomen, Het schip is eerder dan de overeengekomen datum opgeleverd.
NMC|Defensie|Industrie Nieuws