485 resultaten gevonden

Nieuws: 07-03-2022

Eerste NIDV-magazine van 2022 is uit!

Een Engelstalige uitgave over: Het Europese Defensiefonds, Internationale samenwerking, Een interview met Ambassadeur Terstal in Athene, En veel meer!
NIDV Magazine

Nieuws: 04-03-2022

NIDV Steunpunt Oekraïne geopend

Op 3 maart openden het Ministerie van Defensie en Stichting NIDV het NIDV Steunpunt Oekraïne bij een speciale online bijeenkomst. Dit steunpunt is bedoeld voor alle vragen van Nederlandse bedrijven die klaarstaan voor directe leveringen van militair materieel aan Defensie of export naar Oekraïne plannen.
Situatie Oekraïne|NIDV nieuws

Nieuws: 03-03-2022

Damen en Marine werken samen in VR

Nieuws vanuit NIDV-lid Damen Naval: met de Koninklijke Marine wordt de samenwerking in trainingen met Virtual en Enhanced Reality voortgezet en uitgebreid.
Adaptieve Krijgsmacht|Industrie Nieuws

Nieuws: 03-03-2022

Ingelaste briefing Oekraïne

De NIDV organiseert vanmiddag een briefing over Oekraïne om 16:30. Bij deze bijeenkomst zal de directeur DDMO, viceadmiraal AJ de Waard een toelichting geven op de toenemende koopkrachtige vraag vanuit Defensie op de korte termijn. 
Situatie Oekraïne|Algemeen

Nieuws: 03-03-2022

Dutch Naval Design kijkt vooruit

Het partnerschap Dutch Naval Design (DND) tussen Defensie, industrie en kennisinstituten hield 1 maart op het IDL Rijswijk haar workshop over verschillende thematische roadmaps.
NMC|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws

Nieuws: 02-03-2022

Angelien Eijsink legt NIDV voorzitterschap neer

Angelien Eijsink heeft haar voorzitterschap van de NIDV met ingang van heden neergelegd. Zij zag in haar rol onvoldoende ruimte om veranderingen door te voeren die zij nodig acht in het belang van de NIDV.
NIDV nieuws

Nieuws: 23-02-2022

Jong NIDV trapt af op 23 maart

Ben of ken jij de jonge collega die kansen pakt en nieuwe netwerken bouwt? Save the date en lees snel verder!
Jong-NIDV|NIDV nieuws

Nieuws: 21-02-2022

Voorzitter NIDV bezoekt Huisman Equipment in Schiedam

Met een bezoek aan het hart van het Rotterdamse havengebied in Schiedam heeft voorzitter NIDV Angelien Eijsink haar licht opgestoken bij familiebedrijf Huisman Equipment.