485 resultaten gevonden

Nieuws: 18-02-2022

Veel nieuwe deelnemers fysiek aanwezig bij kennismaking

In 2021 hebben 26 nieuwe bedrijven zich aangesloten bij de NIDV. Op woensdag 16 februari vond een kennismakingsbijeenkomst plaats voor deze nieuwe deelnemers aangevuld met nieuwe contactpersonen van reeds aangesloten NIDV–bedrijven.

Nieuws: 17-02-2022

Paul de Witte nieuwe adviseur Duurzaamheid, Milieu en Defensie

Even voorstellen: Mijn naam is Paul de Witte. Ik heb veertig jaar bij Defensie gewerkt voornamelijk bij de Koninklijke Luchtmacht.
Veiligheid|NIDV nieuws

Nieuws: 11-02-2022

Peter Buiting nieuwe Adviseur Public Affairs en Communicatie

Per 1 februari is Peter Buiting begonnen als Adviseur Public Affairs en Communicatie. Peter volgt Matthijs Olde op, die vanaf 1 maart de nieuwe Business Development Manager IT en Politie is.

Nieuws: 11-02-2022

Nieuwe deelnemer | Arenared BV Engine Management Systems

Arenared BV uit Heesch is gespecialiseerd in het verduurzamen van bestaande verbrandingsmotorsystemen met eigen ontwikkelde verbrandingsdruksensor, regelchip en brandstofinjector.
NIDV nieuws

Nieuws: 03-02-2022

NIDV-voorzitter Eijsink bezoekt ADSE in Hoofddorp

Onder de rook van Schiphol houdt ADSE kantoor, dat onder meer voor het ministerie van Defensie en de defensie- en veiligheidssector werkzaamheden verricht. Dat gaat om onder meer engineering, kwalificatie, certificatie en ontwikkeling.
NIDV nieuws

Nieuws: 31-01-2022

NATO Edge 2022: Save the Date

The NATO Communications and Information Agency (NCI Agency) will host the first NATO Edge conference from 25 to 27 October 2022.
Internationaal

Nieuws: 31-01-2022

Werkbezoek voorzitter NIDV aan Delft Dynamics

Voorzitter Angelien Eijsink liet zich uitgebreid informeren over de ontwikkeling van drones door Arnout de Jong van Delft Dynamics. Dit hoogtechnologische bedrijf heeft onder meer de krijgsmacht, de politie en brandweer tot haar klantenkring. Zo werkte zij samen met T-Minus bij de ontwikkeling van een raket die een kleine drone snel op grotere afstand kan afzetten, waarna de drone haar operaties kan uitvoeren (RocketDrone). Zij heeft inmiddels voor de Kustwacht en de Koninklijke Marine testen uitgevoerd met een onbemande helikopter in samenwerking met Damen Naval en het NLR.
NPVS|Innovatie|NIDV nieuws

Nieuws: 31-01-2022

Rohde & Schwarz levert jammer-tester aan Defensie

In 2021 heeft Defensie een verbeterd meet- en regelvoertuig gekregen, die de stoorzenders (Jammers) tegen radio controlled Improvised Explosive Devices (IED’s) valideert. Dat gebeurt met TESt Lane Analysis Mobile (TESLA-M).
NGP|Innovatie|Industrie Nieuws