Vandaag heeft de NIDV wederom een Regiodag georganiseerd waarbij Nedinsco in Venlo als gastheer heeft opgetreden. De NIDV regiodagen zijn een vast evenement dat samen met de Defensie Materieelorganisatie (DMO) wordt georganiseerd en waarbij een aantal NIDV-deelnemers in een kleinschalige setting in gesprek kunnen gaan met o.a. de Defensie Materieel Organisatie, het Commissariaat Militaire Productie, de Politie en andere overheidsvertegenwoordigers. De dag is uiteraard volledig corona-proof georganiseerd.

De regiodag was tevens de 10e regiodag die is bijgewoond door vice-admiraal Arie Jan de Waard. Zijn bijdrage aan deze bijeenkomsten worden door industrie en NIDV bijzonder gewaardeerd. “De grote betrokkenheid van admiraal De Waard bij het midden- en kleinbedrijf dat toelevert aan Defensie is van onschatbare waarde in de relatie overheid, kennisinstellingen en bedrijven”, aldus Ron Nulkes, directeur NIDV.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 02-10-2023

Toekomst van vliegende systemen in Woensdrecht

Op vrijdag 29 september 2023 heeft de jaarbijeenkomst van het NIDV Platform Vliegende Systemen (NPVS) plaatsgevonden bij de Fokker Services Group op Woensdrecht.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws