U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de 2024 editie van de 11e NATO BENELUX Industry Day op het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Deze dag wordt georganiseerd door de BENELUX Delegaties bij de NAVO, Belgische Technologiefederatie / Veiligheid & Defensie Industrie (AGORIA/BSDI), Nederlandse Stichting voor Veiligheid en Defensie Industrie (NIDV) en Luxinnovation. Er wordt een walking lunch aangeboden.

Onze veiligheid staat onder druk. Verdediging van geallieerd grondgebied en afschrikking staan weer centraal. De editie van dit jaar richt zich op het verbeteren van de traditionele oorlogsvoering, C&I-technologieën en cybersecurity-capaciteiten van de NAVO om de  technologische voorsprong van de NAVO te vergroten. Belangrijke sprekers zijn NATO’s Defense Investment Division, het Office of the NATO CIO, NSPA en NCIA.

De NATO BENELUX Industry Day 2024 biedt u een uitstekende gelegenheid om volledig op de hoogte te blijven van relevante ontwikkelingen binnen de NAVO-omgeving en te discussiëren met collega’s uit de industrie en overheid.

Locatie

Het evenement wordt georganiseerd op het NAVO-hoofdkwartier, 1110 Brussel, Leopold III-laan. U kunt uw auto parkeren op de bezoekersparkeerplaats of in de buurt. Houd er rekening mee dat de parkeerplaatsen beperkt zijn en dat de parkeerplaats van het oude hoofdkwartier niet langer beschikbaar is voor publiek parkeren. We raden u aan om met het openbaar vervoer naar het NAVO-hoofdkwartier te komen.

Meld u bij aankomst bij de speciale Industry Day Desk bij de NATO Visitors’ South Gate. Toon uw paspoort of identiteitskaart. Bij overtreding van de veiligheidsvoorschriften kan de toegang op elk moment geweigerd worden, ook op de dag van het evenement.

Receptie

Vanwege het beperkte aantal aanmeldingen voor de receptie de dag ervoor is besloten deze geen doorgang te laten vinden.

Registratie

Deelname is gratis, u hoeft geen NIDV-deelnemer te zijn.

De algemene beveiligingsclassificatie van de conferentie is NATO UNCLASSIFIED.

De gegevens zijn verplicht om uw toegang tot het NAVO-hoofdkwartier te vergemakkelijken. Een deelnemerslijst inclusief bedrijfsnaam zal worden uitgedeeld. Vanwege NATO Security Regulations sluit de inschrijving op vrijdag 17 mei 2024, sluitingstijd.

Late inschrijvingen worden niet geaccepteerd.

Het maken van foto’s binnen het NATO HQ terrein is NIET TOEGESTAAN.