Samen met een aantal NIDV-bedrijven en DMO nam de NIDV deel aan de FIDAE, die van 5 tot en met 10 april plaatsvond in Santiago in Chili.

Met standhouders uit maar liefst 39 landen is een bezoek aan FIDEA zeker de moeite waard voor bedrijven in de defensie- en veiligheidsindustrie. Daarom heeft de NIDV het Netherlands Pavilion georganiseerd. Zo konden onze leden hun producten en diensten exposeren, in contact komen met besluitvormers en industrielijders en ervaring opdoen in internationale markten.

Natuurlijk zat de stemming er goed in na COVID-19. De NIDV heeft deelgenomen samen met vertegenwoordigers van Daedalus Aviation Group en Ilias Solutions. Ook waren er vertegenwoordigers van DMO Marketing en Sales en zelfs de defensie attache KLTZ Jaap Hubbelmeijer was aanwezig.

Gezien het belang van de internationale handel streven wij er bij de NIDV naar om zo veel mogelijk bezoeken aan belangrijke handelsbeurzen te organiseren voor onze leden. Mocht u interesse hebben, kijk dan vooral naar onze agenda en neem contact met ons op als u een beurs ziet waar u graag uw bedrijf wil vertegenwoordigen.