High-tech partner Detron Lifecycle Services heet nu Bluetron. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijkere positionering van het bedrijf. De naamswijziging is een onderdeel van de transitie van de onderneming, die tot doel heeft om gericht en duurzaam innovaties door te voeren in de product lifecycle van bedrijfskritische componenten en daarmee haar toegevoegde waarde te vergroten.

“Een nieuwe naam en uitstraling draagt bij aan de bewustwording en trots van onze medewerkers en maakt ook voor klanten duidelijk wie we zijn, wat we doen en wat we kunnen betekenen. En die ambities reiken verder dan het beeld dat men vaak nog van ons heeft”, aldus managing director Anthony Droppert. “Het is dus belangrijk om onze ambities beter te communiceren, zeker omdat wij onze bedrijfsvisie nadrukkelijk hebben gerelateerd aan circulariteit. Om verder te kunnen bouwen aan de merkwaarde, is voor een herkenbare naam gekozen. Tron in onze naam Bluetron is een knipoog naar onze moederonderneming Detron, maar symboliseert ook kracht en vernieuwing”.

Over Bluetron

Bluetron is door de jaren heen een alom gerespecteerde hightech partner geworden. Bluetron biedt oplossingen in elke fase van de productlevenscyclus van bedrijfskritische componenten. Wij geloven dat slim ontwerp, maximalisatie van de levenscyclus, hergebruik en recycling van bedrijfskritische componenten bijdraagt aan de winstgevendheid van elk bedrijf.

Met ruim 40 jaar kennis en ervaring in reparatie, reverse logistics, product lifecycle management en refurbishment zijn wij in staat te adviseren hoe bedrijfskritische componenten het beste kunnen worden ontworpen en gebouwd om een optimale levenscyclus te realiseren.

Circulariteit en optimaal gebruik van bestaande middelen staan centraal in onze dienstverlening. Succesvol ondernemen, met respect voor het milieu, leidt tot betere resultaten voor onze eigen organisatie, onze klanten en last but not least voor de samenleving als geheel.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws