485 resultaten gevonden

Nieuws: 06-01-2023

Resultaat Tevredenheidsonderzoek

Om onze rol als schakel tussen overheid, kennisinstellingen en industrie zo goed mogelijk te kunnen vervullen is het van belang te weten hoe onze deelnemers onze diensten ervaren. Om dit systematisch te doen heeft de NIDV in november MWM2 een onafhankelijk tevredenheidsonderzoek laten houden naar de behoeftes en mogelijke verbeterpunten van deelnemers. Lees hier de uitkomsten!
NIDV nieuws

Nieuws: 03-01-2023

Nieuwjaarswens en vooruitblik 2023

2023 wordt voor de NIDV en haar deelnemers een uitdagend jaar. Met een oorlog die Europa is binnengedrongen moeten de krijgsmacht, andere publieke veiligheidsdiensten én de Nederlandse Defensie Technologische en Industriële Basis een antwoord geven op de geopolitieke veiligheidssituatie.
NIDV nieuws

Nieuws: 03-01-2023

Generaal-majoor André Steur wordt nieuwe Commandant Luchtstrijdkrachten

Generaal-majoor André Steur wordt medio april 2023 de nieuwe Commandant Luchtstrijdkrachten (C-LSK). Gen-maj. Steur neemt de taken over van luitenant-generaal Dennis Luyt, die met functioneel leeftijdsontslag gaat.
Algemeen

Nieuws: 03-01-2023

Marechausseecommandant Hans Leijtens nieuwe directeur Frontex

Luitenant-generaal Hans Leijtens wordt de nieuwe directeur van Frontex. Dit grensagentschap bewaakt de Europese buitengrenzen. Lt gen Leijtens is op dit moment commandant Koninklijke Marechaussee. De NIDV wenst hem en zijn nog te publiceren opvolger bij de KMAR veel succes!
Algemeen

Nieuws: 03-01-2023

Welkom Milrem Robotics

Milrem Robotics is de toonaangevende Europese ontwikkelaar en systeemintegrator op het gebied van robotica en autonome systemen voor militaire en civiele toepassingen.
NIDV nieuws

Nieuws: 23-12-2022

NIDV wenst u fijne dagen, kantoor dicht tot 2 januari

Het bestuur en de medewerkers van de NIDV wensen u een prettige kerst en alvast een gelukkig Nieuwjaar. In verband met de feestdagen is het kantoor van de NIDV tussen kerst en oud & nieuw gesloten. Vanaf 2 januari staan wij weer voor u klaar.
NIDV Magazine

Nieuws: 20-12-2022

Luchtmobiele Brigade bestelt extra voertuigen bij Defenture

DMO, de inkooporganisatie van de Nederlandse Defensie die de Krijgsmacht van efficiënt en veilig materieel voorziet, heeft Defenture de opdracht gegund voor de levering van tenminste 41 licht tactische voertuigen. Deze Defenture GRF voertuigen (bij Defensie bekend onder de naam VECTOR) zijn bestemd voor de Luchtmobiele Brigade (11 LMB), een eenheid van de Landmacht. Daarbij biedt dit contract Defensie de mogelijkheid om voor een langere periode additionele voertuigen aan te schaffen. Defenture zal vanaf najaar 2023 de eerste voertuigen leveren aan de Luchtmobiele Brigade en verwacht de eerste batch van 41 GRF voertuigen medio 2024 geleverd te hebben.
NGP|Defensie|Industrie Nieuws

Nieuws: 09-12-2022

NIDV internationale samenwerking blog #15: EDF en Innovatie NAVO-EU

Wat heeft 2022 gebracht voor internationale samenwerking op onderzoek en innovatie in de defensie-en veiligheidssector, en wat heeft 2023 in petto? Ron Nulkes blikt terug en vooruit.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Blog