Pieter van Breugel treedt toe tot het bestuur van de Stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid. Van Breugel is directeur-eigenaar van Verebus Engineering, dat life-cyle management diensten biedt zoals Integrated Product Support (ILS) en bijbehorende technische documentatie.

Pieter is goed bekend met de activiteiten van de NIDV. Verebus is al sinds 1994 deelnemer, en Pieter is initiator en voorzitter van het NIDV IPS Platform. Integrated Product Support definieert het support systeem van technisch complexe assets zoals bijvoorbeeld marineschepen of landvoertuigen. In dit platform bespreekt de industrie (groot en klein) samen met Defensie hoe IPS er in de toekomst in Nederland uit komt te zien.

Pieter over zijn nieuwe rol: “Samenwerking tussen NIDV-deelnemers – juist ook MKB – is belangrijk en levert mooie dingen op. Als bestuurslid wil ik MKB-deelnemers meer betrekken en ook hun wensen inventariseren en daar invulling aan geven. Ik weet dat met name MKB-deelnemers meestal weinig overhead hebben, waardoor nieuwe initiatieven op een realistische en praktische wijze behapbaar moeten worden aangeboden.”

Raymond Knops, voorzitter bestuur NIDV: “Vanuit zijn aanjagende rol voor het IPS platform, hebben we gezien dat Pieter een energieke netwerker en verbinder is. Daarom zijn we erg blij met zijn toetreden tot het bestuur. Met zijn eigen ervaring als MKB-bedrijf binnen de NIDV, en in de defensie- en veiligheidssector, zal hij zeker een waardevolle aanvulling zijn voor het bestuur.”

Aankomende evenementen

Laatste nieuws