Epicflow: softwarebedrijf voor multi-project resource management

 

Meer dan 20 jaar ervaring in project- en resourcebeheer is de basis geworden voor het creëren van een AI-gestuurde oplossing voor resourcebeheer van de volgende generatie voor complexe omgevingen met meerdere projecten.

Epicflow wordt geleid door onderzoekers die een unieke benadering van multi-project resource management hebben ontwikkeld en is de enige oplossing op de markt die gebruikmaakt van de kracht van kunstmatige intelligentie om te voldoen aan de behoeften van bedrijven bij het succesvol opleveren van meerdere projecten met een gedeelde resource pool .

Epicflow is een ideale oplossing voor middelgrote en grote bedrijven met meer dan 200 werknemers. Onze software laat bedrijven groeien door meer projecten op te leveren met hetzelfde aantal middelen en binnen de goedgekeurde tijd- en budgetkaders. Onze unieke methodologie achter de softwareoplossing organiseert het werk bij een bedrijf op een manier dat middelen een betere output kunnen leveren zonder overbelast te raken. Bedrijven die Jira, MS Project, Oracle Primavera of een andere tool gebruiken, kunnen hun software verbeteren met de geavanceerde functionaliteit van Epicflow met kant-en-klare en aangepaste integratiemogelijkheden die wij bieden.

Wij bedienen de volgende industrieën:

  • Defensie en ruimtevaart
  • Telecommunicatie
  • Productie
  • Automobiel

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws