Epicflow: softwarebedrijf voor multi-project resource management

 

Meer dan 20 jaar ervaring in project- en resourcebeheer is de basis geworden voor het creëren van een AI-gestuurde oplossing voor resourcebeheer van de volgende generatie voor complexe omgevingen met meerdere projecten.

Epicflow wordt geleid door onderzoekers die een unieke benadering van multi-project resource management hebben ontwikkeld en is de enige oplossing op de markt die gebruikmaakt van de kracht van kunstmatige intelligentie om te voldoen aan de behoeften van bedrijven bij het succesvol opleveren van meerdere projecten met een gedeelde resource pool .

Epicflow is een ideale oplossing voor middelgrote en grote bedrijven met meer dan 200 werknemers. Onze software laat bedrijven groeien door meer projecten op te leveren met hetzelfde aantal middelen en binnen de goedgekeurde tijd- en budgetkaders. Onze unieke methodologie achter de softwareoplossing organiseert het werk bij een bedrijf op een manier dat middelen een betere output kunnen leveren zonder overbelast te raken. Bedrijven die Jira, MS Project, Oracle Primavera of een andere tool gebruiken, kunnen hun software verbeteren met de geavanceerde functionaliteit van Epicflow met kant-en-klare en aangepaste integratiemogelijkheden die wij bieden.

Wij bedienen de volgende industrieën:

  • Defensie en ruimtevaart
  • Telecommunicatie
  • Productie
  • Automobiel

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen

Nieuws: 13-09-2023

Masterclass Europees Defensiefonds: de stap van óf naar hoe

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en NIDV organiseerden 12 september een masterclass voor het Europees Defensiefonds (EDF) op de Frederikkazerne in Den Haag. Bijna 50 vertegenwoordigers van bedrijven en kennisinstellingen maakten een verdiepingsslag in dit programma voor een Europese defensiekennisbasis.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|NIDV nieuws