Epicflow: softwarebedrijf voor multi-project resource management

 

Meer dan 20 jaar ervaring in project- en resourcebeheer is de basis geworden voor het creëren van een AI-gestuurde oplossing voor resourcebeheer van de volgende generatie voor complexe omgevingen met meerdere projecten.

Epicflow wordt geleid door onderzoekers die een unieke benadering van multi-project resource management hebben ontwikkeld en is de enige oplossing op de markt die gebruikmaakt van de kracht van kunstmatige intelligentie om te voldoen aan de behoeften van bedrijven bij het succesvol opleveren van meerdere projecten met een gedeelde resource pool .

Epicflow is een ideale oplossing voor middelgrote en grote bedrijven met meer dan 200 werknemers. Onze software laat bedrijven groeien door meer projecten op te leveren met hetzelfde aantal middelen en binnen de goedgekeurde tijd- en budgetkaders. Onze unieke methodologie achter de softwareoplossing organiseert het werk bij een bedrijf op een manier dat middelen een betere output kunnen leveren zonder overbelast te raken. Bedrijven die Jira, MS Project, Oracle Primavera of een andere tool gebruiken, kunnen hun software verbeteren met de geavanceerde functionaliteit van Epicflow met kant-en-klare en aangepaste integratiemogelijkheden die wij bieden.

Wij bedienen de volgende industrieën:

  • Defensie en ruimtevaart
  • Telecommunicatie
  • Productie
  • Automobiel

 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-05-2024

Defensie projecten overzicht 2024 gepubliceerd

Op 15 mei – op verantwoordingsdag- is het nieuwe Defensie Projectenoverzicht (DPO) 2024 aangeboden aan Tweede Kamer en gepubliceerd. Het Defensie Projectenoverzicht wordt tegenwoordig op verantwoordingsdag gepubliceerd, naar aanleiding van de actualisatie van het DMP-proces.  De belangrijkste reden is dat het primair een verantwoordingsdocument is, en de publicatiedatum dus beter past bij verantwoordingsdag. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden.
Algemeen

Nieuws: 08-05-2024

Actualiseren Defensie Materieel Proces (DMP)

De kamer heeft eind 2022 gevraagd naar het vergroten van wensbaarheid van het “voorzien-in” proces. Hierop is het DMP geactualiseerd. Ook is het verzendmoment van het DPO voor het eerst verzet naar 15 mei in plaats van September. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden. Het DMP gaat uit van gefaseerde informatievoorziening door middel van afzonderlijke brieven over materieel en wapensysteem gebonden-IT projecten.

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws