Epicflow: softwarebedrijf voor multi-project resource management

 

Meer dan 20 jaar ervaring in project- en resourcebeheer is de basis geworden voor het creëren van een AI-gestuurde oplossing voor resourcebeheer van de volgende generatie voor complexe omgevingen met meerdere projecten.

Epicflow wordt geleid door onderzoekers die een unieke benadering van multi-project resource management hebben ontwikkeld en is de enige oplossing op de markt die gebruikmaakt van de kracht van kunstmatige intelligentie om te voldoen aan de behoeften van bedrijven bij het succesvol opleveren van meerdere projecten met een gedeelde resource pool .

Epicflow is een ideale oplossing voor middelgrote en grote bedrijven met meer dan 200 werknemers. Onze software laat bedrijven groeien door meer projecten op te leveren met hetzelfde aantal middelen en binnen de goedgekeurde tijd- en budgetkaders. Onze unieke methodologie achter de softwareoplossing organiseert het werk bij een bedrijf op een manier dat middelen een betere output kunnen leveren zonder overbelast te raken. Bedrijven die Jira, MS Project, Oracle Primavera of een andere tool gebruiken, kunnen hun software verbeteren met de geavanceerde functionaliteit van Epicflow met kant-en-klare en aangepaste integratiemogelijkheden die wij bieden.

Wij bedienen de volgende industrieën:

  • Defensie en ruimtevaart
  • Telecommunicatie
  • Productie
  • Automobiel

 

Upcoming events

Latest news