Op 25 augustus hebben bedrijven uit Nederland en Singapore deelgenomen aan een B2B Webinar. Georganiseerd door de Nederlandse ambassade, was het doel van het webinar om de internationale banden tussen Singapore en Nederland te versterken en de deelnemende bedrijven in staat te stellen hun capaciteiten te presenteren.

De webinar werd ook bijgewoond door vertegenwoordigers van het NIDV, DEFINA, en het Nederlandse Ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Na een inleiding van mevrouw Fazilah Majeed, belichtten vertegenwoordigers van DEFINA en het NIDV het potentieel in de defensie- en veiligheidsmarkten van beide landen.

Daarna kregen de vertegenwoordigers van de industrie de kans om hun bedrijven te presenteren en vragen te beantwoorden. Bedrijven van beide zijden begonnen al snel de mogelijkheden voor samenwerking te verkennen en sommigen maakten zelfs plannen om elkaar tijdens Indodefence of Imdex te ontmoeten om de zaken verder uit te werken. Uit de presentaties kwam ook naar voren dat sommige bedrijven uit Singapore en Nederland al samenwerkten, zo vertelde de vertegenwoordiger van TDR dat ze een samenwerkingsverband hadden met het Nederlandse bedrijf Robin Radar.

Al met al was het een geweldig webinar met veel kansen voor toekomstige internationale samenwerking en we kijken ernaar uit om te zien hoe de zaken zich ontwikkelen.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws