Het belang van Europese defensiedossiers neemt razendsnel toe. Daarom is vanaf 1 oktober Harriët Slager aangesteld als vertegenwoordiger van de Nederlandse DVI in Brussel, namens de NIDV. Het gaat om een dag per week. Zij zal zich concentreren op de External Affairs van de AeroSpace and Defence Industries Association of Europe (ASD), de koepel waaraan de NIDV is verbonden, en de Europese instellingen.

Directeur NIDV Ron Nulkes: “Met de ervaring van Harriet op de defensiemarkt én in Brussel kan de NIDV onder meer rekenen op directe berichtgeving over belangrijke ontwikkelingen zoals het Europees Defensie Fonds.

Op de nog steeds politieke markt is het van essentieel belang vroegtijdig geïnformeerd te zijn over defensie- en veiligheidsdossiers waarover in Brussel wordt besloten. Ik ben blij dat met de komst van Harriët aan dit belangrijke punt uit de NIDV-strategie 2020-2025 gestalte wordt gegeven.” Sr. Manager EU Government Affairs, Harriët Slager: “Na ruim 10 jaar ervaring in Brussel op diverse civiele en defensie dossiers kijk ik ernaar uit om mijn expertise nu ook in te kunnen zetten voor de NIDV” John Jansen blijft zowel het gehele Europese dossier voor de NIDV vanuit het Haagse coördineren als deelnemen in diverse ASD overleggen.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws