Met ingang van mei 2021 is de heer Bart Walraven aangesteld als Managing
Director (MD) van Rohde & Schwarz Benelux B.V.

Bart Walraven is hiermee de opvolger van de heer Frank Mackel die sinds medio 2018 het MD-schap waarnam en momenteel actief is als Vice President Sales & Services Europe en MD van de Engelse vestiging.

Bart Walraven heeft een gedegen ervaring vanuit eerdere functies bij de Koninklijke Marine,  Defensie/DMO, Imtech Marine en Wärtsilä. Naast zijn MDfunctie zal hij zich ook richten op het sales management van de Rohde & Schwarz Technology Systems divisie, waarbij turn-key oplossingen worden geboden voor o.a. radiocommunicatie- en radiomonitoringsystemen voor defensie- en luchtvaarttoepassingen. Daarnaast zal Bart zich richten op de verdere groei van Rohde & Schwarz in de Benelux in het kader van het corporate strategische groeiplan 2030.

“Rohde & Schwarz is een hoogwaardig technologisch concern, met zeer kundige medewerkers en veel potentie in een wereld waarin techniek een steeds belangrijkere rol vervult” geeft Bart aan. “Ik ben verheugd hier samen met onze klanten in de Benelux aan te mogen werken”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle Coppens, Management Assistente,
via marielle.coppens@rohde-schwarz.com

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 02-10-2023

Toekomst van vliegende systemen in Woensdrecht

Op vrijdag 29 september 2023 heeft de jaarbijeenkomst van het NIDV Platform Vliegende Systemen (NPVS) plaatsgevonden bij de Fokker Services Group op Woensdrecht.
NPVS|NIDV nieuws

Nieuws: 27-09-2023

Projectendag Defensie en NIDV 2023: Geen business as usual

De Projectendag van Defensie en NIDV op de Kromhoutkazerne, elke vierde dinsdag van september, begint een begrip te worden voor bedrijven in de defensie-en veiligheidssector. De focus ligt op de Defensiebijlages bij de miljoenennota, in het bijzonder het Defensie Projectenoverzicht (DPO). Vanuit COMMIT waren projectleiders en inkopers weer volop aanwezig met 160 NIDV-deelnemers om inzicht te krijgen in  behoeftes en projecten waaraan het Nederlands bedrijfsleven kan bijdragen.
NIDV nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws