Met ingang van mei 2021 is de heer Bart Walraven aangesteld als Managing
Director (MD) van Rohde & Schwarz Benelux B.V.

Bart Walraven is hiermee de opvolger van de heer Frank Mackel die sinds medio 2018 het MD-schap waarnam en momenteel actief is als Vice President Sales & Services Europe en MD van de Engelse vestiging.

Bart Walraven heeft een gedegen ervaring vanuit eerdere functies bij de Koninklijke Marine,  Defensie/DMO, Imtech Marine en Wärtsilä. Naast zijn MDfunctie zal hij zich ook richten op het sales management van de Rohde & Schwarz Technology Systems divisie, waarbij turn-key oplossingen worden geboden voor o.a. radiocommunicatie- en radiomonitoringsystemen voor defensie- en luchtvaarttoepassingen. Daarnaast zal Bart zich richten op de verdere groei van Rohde & Schwarz in de Benelux in het kader van het corporate strategische groeiplan 2030.

“Rohde & Schwarz is een hoogwaardig technologisch concern, met zeer kundige medewerkers en veel potentie in een wereld waarin techniek een steeds belangrijkere rol vervult” geeft Bart aan. “Ik ben verheugd hier samen met onze klanten in de Benelux aan te mogen werken”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle Coppens, Management Assistente,
via marielle.coppens@rohde-schwarz.com

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws