Met ingang van mei 2021 is de heer Bart Walraven aangesteld als Managing
Director (MD) van Rohde & Schwarz Benelux B.V.

Bart Walraven is hiermee de opvolger van de heer Frank Mackel die sinds medio 2018 het MD-schap waarnam en momenteel actief is als Vice President Sales & Services Europe en MD van de Engelse vestiging.

Bart Walraven heeft een gedegen ervaring vanuit eerdere functies bij de Koninklijke Marine,  Defensie/DMO, Imtech Marine en Wärtsilä. Naast zijn MDfunctie zal hij zich ook richten op het sales management van de Rohde & Schwarz Technology Systems divisie, waarbij turn-key oplossingen worden geboden voor o.a. radiocommunicatie- en radiomonitoringsystemen voor defensie- en luchtvaarttoepassingen. Daarnaast zal Bart zich richten op de verdere groei van Rohde & Schwarz in de Benelux in het kader van het corporate strategische groeiplan 2030.

“Rohde & Schwarz is een hoogwaardig technologisch concern, met zeer kundige medewerkers en veel potentie in een wereld waarin techniek een steeds belangrijkere rol vervult” geeft Bart aan. “Ik ben verheugd hier samen met onze klanten in de Benelux aan te mogen werken”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle Coppens, Management Assistente,
via marielle.coppens@rohde-schwarz.com

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws