Met ingang van mei 2021 is de heer Bart Walraven aangesteld als Managing
Director (MD) van Rohde & Schwarz Benelux B.V.

Bart Walraven is hiermee de opvolger van de heer Frank Mackel die sinds medio 2018 het MD-schap waarnam en momenteel actief is als Vice President Sales & Services Europe en MD van de Engelse vestiging.

Bart Walraven heeft een gedegen ervaring vanuit eerdere functies bij de Koninklijke Marine,  Defensie/DMO, Imtech Marine en Wärtsilä. Naast zijn MDfunctie zal hij zich ook richten op het sales management van de Rohde & Schwarz Technology Systems divisie, waarbij turn-key oplossingen worden geboden voor o.a. radiocommunicatie- en radiomonitoringsystemen voor defensie- en luchtvaarttoepassingen. Daarnaast zal Bart zich richten op de verdere groei van Rohde & Schwarz in de Benelux in het kader van het corporate strategische groeiplan 2030.

“Rohde & Schwarz is een hoogwaardig technologisch concern, met zeer kundige medewerkers en veel potentie in een wereld waarin techniek een steeds belangrijkere rol vervult” geeft Bart aan. “Ik ben verheugd hier samen met onze klanten in de Benelux aan te mogen werken”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marielle Coppens, Management Assistente,
via marielle.coppens@rohde-schwarz.com

Aankomende evenementen

Laatste nieuws