ZF Services Nederland BV is een technologiebedrijf dat wereldwijd systemen levert voor personenauto’s, commerciële voertuigen en vaartuigen en industriële technologie, waardoor de volgende generatie mobiliteit mogelijk wordt.

Met een uitgebreid technologieportfolio biedt het bedrijf geïntegreerde oplossingen voor gevestigde voertuig- en vaartuigfabrikanten, mobiliteitsaanbieders en startende bedrijven op het gebied van transport en mobiliteit.
ZF Services Nederland BV verbetert voortdurend zijn systemen op het gebied van digitale connectiviteit en automatisering, zodat voertuigen en vaartuigen kunnen zien, denken en handelen.

Het bedrijf heeft wereldwijd 153.500 medewerkers en 271 locaties in 42 landen.

ZF Services, opgericht in 1915, heeft zich ontwikkeld van een leverancier die gespecialiseerd is in luchtvaarttechnologie tot een wereldwijd bedrijf op het gebied van mobiliteitstechnologie.

Met een innovatieve portfolio richt ZF Services zich op de “Next Generation Mobility”.

Als divisie van de ZF Group zorgt ZF Aftermarket, waarvan ZF Services in Nederland en België deel uitmaakt, ervoor dat ZF’s toonaangevende OE-expertise, kennis en innovatie consequent wordt doorgevoerd in de Aftermarket. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit; we bieden ondersteuning in een steeds veranderende omgeving en creëren duurzaamheid voor hun bedrijven, nu en in de toekomst. Met oplossingen op maat, onderdelen van uitstekende kwaliteit en eersteklas services bedienen we zowel de automobiel- als de niet-automobielmarkt in uiteenlopende sectoren als automobiel, defensie, marine, landbouw enz. ZF Services Benelux, opererend vanuit onze kantoren in Delfgauw en Brussel, is de ZF Aftermarket organisatie voor de Nederlandse en Belgische markt. We ondersteunen met professioneel advies bij alle vragen met betrekking tot maritieme aandrijflijntechnologie en defensie-autoproducten. Onze service omvat diagnose, onderdelen, onderhoudsconcepten, reparaties en revisies.

Wij staan ​​klaar om u vooruit te helpen met uw schepen en voertuigen met onze ‘diensten’ van de volgende generatie. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

ZF Services Nederland BV 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws