ZF Services Nederland BV is een technologiebedrijf dat wereldwijd systemen levert voor personenauto’s, commerciële voertuigen en vaartuigen en industriële technologie, waardoor de volgende generatie mobiliteit mogelijk wordt.

Met een uitgebreid technologieportfolio biedt het bedrijf geïntegreerde oplossingen voor gevestigde voertuig- en vaartuigfabrikanten, mobiliteitsaanbieders en startende bedrijven op het gebied van transport en mobiliteit.
ZF Services Nederland BV verbetert voortdurend zijn systemen op het gebied van digitale connectiviteit en automatisering, zodat voertuigen en vaartuigen kunnen zien, denken en handelen.

Het bedrijf heeft wereldwijd 153.500 medewerkers en 271 locaties in 42 landen.

ZF Services, opgericht in 1915, heeft zich ontwikkeld van een leverancier die gespecialiseerd is in luchtvaarttechnologie tot een wereldwijd bedrijf op het gebied van mobiliteitstechnologie.

Met een innovatieve portfolio richt ZF Services zich op de “Next Generation Mobility”.

Als divisie van de ZF Group zorgt ZF Aftermarket, waarvan ZF Services in Nederland en België deel uitmaakt, ervoor dat ZF’s toonaangevende OE-expertise, kennis en innovatie consequent wordt doorgevoerd in de Aftermarket. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit; we bieden ondersteuning in een steeds veranderende omgeving en creëren duurzaamheid voor hun bedrijven, nu en in de toekomst. Met oplossingen op maat, onderdelen van uitstekende kwaliteit en eersteklas services bedienen we zowel de automobiel- als de niet-automobielmarkt in uiteenlopende sectoren als automobiel, defensie, marine, landbouw enz. ZF Services Benelux, opererend vanuit onze kantoren in Delfgauw en Brussel, is de ZF Aftermarket organisatie voor de Nederlandse en Belgische markt. We ondersteunen met professioneel advies bij alle vragen met betrekking tot maritieme aandrijflijntechnologie en defensie-autoproducten. Onze service omvat diagnose, onderdelen, onderhoudsconcepten, reparaties en revisies.

Wij staan ​​klaar om u vooruit te helpen met uw schepen en voertuigen met onze ‘diensten’ van de volgende generatie. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

ZF Services Nederland BV 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws

Nieuws: 11-04-2024

Integrated Logistics Support wordt Integrated Product Support

Het Integrated Logistics Support (ILS) Platform van de NIDV is al een aantal jaar bezig met het vormgeven van een uniforme aanpak voor life-cycle-management binnen Defensie en Nederland. De focus ligt hierbij op datamodules en Integrated Product Support, zoals gedefinieerd in de internationale ASD S-serie specificaties. Aangezien standaardisatie ook betekent dat je dezelfde termen en definities gebruikt, is besloten de naam te wijzigen. Het ILS platform heet voortaan IPS platform.   
IPSP|Algemeen

Nieuws: 11-04-2024

Deelnemernieuws: GRF-voertuig van Defenture voor Oostenrijkse Special Operations Forces

Het Ministerie van Defensie van Oostenrijk heeft op 8 april het contract getekend met Defenture voor de levering van een batch GRF (Groundforce) voertuigen. Met deze opdracht kiest het Bundesministerium für Landesverteidigung (BMLV) voor een speciaal Military Of The Shelf (MOTS) licht tactisch en luchttransporteerbare mobiel platform voor hun Special Operations Forces (Jagdkommando) ter vervanging van de PUCH G 290/LP Sandviper.
NGP|Industrie Nieuws