ZF Services Nederland BV is een technologiebedrijf dat wereldwijd systemen levert voor personenauto’s, commerciële voertuigen en vaartuigen en industriële technologie, waardoor de volgende generatie mobiliteit mogelijk wordt.

Met een uitgebreid technologieportfolio biedt het bedrijf geïntegreerde oplossingen voor gevestigde voertuig- en vaartuigfabrikanten, mobiliteitsaanbieders en startende bedrijven op het gebied van transport en mobiliteit.
ZF Services Nederland BV verbetert voortdurend zijn systemen op het gebied van digitale connectiviteit en automatisering, zodat voertuigen en vaartuigen kunnen zien, denken en handelen.

Het bedrijf heeft wereldwijd 153.500 medewerkers en 271 locaties in 42 landen.

ZF Services, opgericht in 1915, heeft zich ontwikkeld van een leverancier die gespecialiseerd is in luchtvaarttechnologie tot een wereldwijd bedrijf op het gebied van mobiliteitstechnologie.

Met een innovatieve portfolio richt ZF Services zich op de “Next Generation Mobility”.

Als divisie van de ZF Group zorgt ZF Aftermarket, waarvan ZF Services in Nederland en België deel uitmaakt, ervoor dat ZF’s toonaangevende OE-expertise, kennis en innovatie consequent wordt doorgevoerd in de Aftermarket. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit; we bieden ondersteuning in een steeds veranderende omgeving en creëren duurzaamheid voor hun bedrijven, nu en in de toekomst. Met oplossingen op maat, onderdelen van uitstekende kwaliteit en eersteklas services bedienen we zowel de automobiel- als de niet-automobielmarkt in uiteenlopende sectoren als automobiel, defensie, marine, landbouw enz. ZF Services Benelux, opererend vanuit onze kantoren in Delfgauw en Brussel, is de ZF Aftermarket organisatie voor de Nederlandse en Belgische markt. We ondersteunen met professioneel advies bij alle vragen met betrekking tot maritieme aandrijflijntechnologie en defensie-autoproducten. Onze service omvat diagnose, onderdelen, onderhoudsconcepten, reparaties en revisies.

Wij staan ​​klaar om u vooruit te helpen met uw schepen en voertuigen met onze ‘diensten’ van de volgende generatie. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

ZF Services Nederland BV 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws