ZF Services Nederland BV is een technologiebedrijf dat wereldwijd systemen levert voor personenauto’s, commerciële voertuigen en vaartuigen en industriële technologie, waardoor de volgende generatie mobiliteit mogelijk wordt.

Met een uitgebreid technologieportfolio biedt het bedrijf geïntegreerde oplossingen voor gevestigde voertuig- en vaartuigfabrikanten, mobiliteitsaanbieders en startende bedrijven op het gebied van transport en mobiliteit.
ZF Services Nederland BV verbetert voortdurend zijn systemen op het gebied van digitale connectiviteit en automatisering, zodat voertuigen en vaartuigen kunnen zien, denken en handelen.

Het bedrijf heeft wereldwijd 153.500 medewerkers en 271 locaties in 42 landen.

ZF Services, opgericht in 1915, heeft zich ontwikkeld van een leverancier die gespecialiseerd is in luchtvaarttechnologie tot een wereldwijd bedrijf op het gebied van mobiliteitstechnologie.

Met een innovatieve portfolio richt ZF Services zich op de “Next Generation Mobility”.

Als divisie van de ZF Group zorgt ZF Aftermarket, waarvan ZF Services in Nederland en België deel uitmaakt, ervoor dat ZF’s toonaangevende OE-expertise, kennis en innovatie consequent wordt doorgevoerd in de Aftermarket. De tevredenheid van onze klanten is onze hoogste prioriteit; we bieden ondersteuning in een steeds veranderende omgeving en creëren duurzaamheid voor hun bedrijven, nu en in de toekomst. Met oplossingen op maat, onderdelen van uitstekende kwaliteit en eersteklas services bedienen we zowel de automobiel- als de niet-automobielmarkt in uiteenlopende sectoren als automobiel, defensie, marine, landbouw enz. ZF Services Benelux, opererend vanuit onze kantoren in Delfgauw en Brussel, is de ZF Aftermarket organisatie voor de Nederlandse en Belgische markt. We ondersteunen met professioneel advies bij alle vragen met betrekking tot maritieme aandrijflijntechnologie en defensie-autoproducten. Onze service omvat diagnose, onderdelen, onderhoudsconcepten, reparaties en revisies.

Wij staan ​​klaar om u vooruit te helpen met uw schepen en voertuigen met onze ‘diensten’ van de volgende generatie. Hopelijk ontmoeten we elkaar snel!

ZF Services Nederland BV 

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 03-06-2024

NL EASP AIR voor 4e keer contract toegewezen door Frontex EU Grens- en Kustwacht

Voor de vierde keer heeft NL EASP AIR een meerjarige, lange afstand, maritieme surveillance contract toegewezen gekregen door de Europese Commissie en EU Frontex Border and Coast Guard. Er zijn maar drie EU dienstverleners geselecteerd voor dit contract met een waarde van €112 miljoen. Een mid-range tender met een waarde van €50 miljoen wordt momenteel nog verwerkt.
Industrie Nieuws

Nieuws: 30-05-2024

Noodzakelijke opschaling vraagt om passende maatregelen

Het ministerie van EZK voor tweejaarlijks een onderzoek uit naar de omvang, structuur en kennis van de NLDTIB. Berenschot heeft dit onderzoek begin 2024 uitgevoerd, en het rapport daarvan is 27 mei naar de Tweede Kamer gestuurd.  Belangrijke nieuwe thema’s in dit onderzoek waren groeiverwachtingen, opschalingsmogelijkheden en financieringsknelpunten.
Algemeen

Nieuws: 17-05-2024

Defensie projecten overzicht 2024 gepubliceerd

Op 15 mei – op verantwoordingsdag- is het nieuwe Defensie Projectenoverzicht (DPO) 2024 aangeboden aan Tweede Kamer en gepubliceerd. Het Defensie Projectenoverzicht wordt tegenwoordig op verantwoordingsdag gepubliceerd, naar aanleiding van de actualisatie van het DMP-proces.  De belangrijkste reden is dat het primair een verantwoordingsdocument is, en de publicatiedatum dus beter past bij verantwoordingsdag. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden.
Algemeen