Met minister Bijleveld, Hans Hillen, Henk Geveke en meer...

Het nieuwste NIDV-magazine is uit! Dit dikke nummer staat vol in het teken van de aankomende verkiezingen en de (digitale) toekomst van Defensie en Politie.

Minister van Defensie Ank Bijleveld-Schouten spreekt over de Defensievisie 2035, de noodzaak om 4 miljard extra te investeren in de krijgsmacht en de transformatie naar een toekomstbestendige organisatie. Kamerleden Salima Belhaj (D66) en Chris Stoffer (SGP) delen een dubbelinterview over politieke ambities met Defensie, de 2%-norm en Europa. directeur Harald Kokelkoren van ILIAS Solutions gaat in op het belang van toegepaste logistieke software voor het militaire domein en voorzitter Hans Hillen over het durven investeren.

Ook dit keer weer een vol nummer.

Lees het nu online!

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 22-04-2021

NIDV Online IP dag trekt veel internationale aandacht

Meer dan 35 internationale OEM’s en bijna 60 Nederlandse bedrijven vonden elkaar vandaag op de jaarlijkse NIDV International Matchmaking Day (voorheen Industriële Participatie Dag). Het ging daarbij primair om nadere onderlinge kennismaking en het maken van afspraken in het kader van Industriële Participatie. Het centrale programma op donderdag 22 april bestond uit presentaties van NIDV en MIN/EZK CMP maar de kern van het event was uiteraard de vele B2B meetings tussen de (IP-plichtige) buitenlandse OEM’s en de Nederlandse defensie- en veiligheidsindustrie. Vanwege de COVID -19 maatregelen en de (internationale) reisbeperkingen is besloten om dit jaar een online event te houden. Desondanks blijft het een van de meest effectieve en efficiënte NIDV events voor het bedrijfsleven.
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 22-04-2021

Boots co-voorzitter van Platform Defensie Bedrijfsleven

Plaatsvervangend Commandant der Strijdkrachten vice-admiraal Boudewijn Boots is vanaf vandaag co-voorzitter van het Platform Defensie Bedrijfsleven (PDB). Deze taak hoort bij zijn functie. Voorganger generaal Onno Eichelsheim droeg de voorzittershamer aan hem over. Dat gebeurde onder toeziend – digitaal – oog van het bestuur.
Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-04-2021

Benelux – European Defence Fund Industry Day 2021: waar drie “kleine landen” groot kunnen zijn

In een webinar op 21 april hebben bedrijven uit Nederland, België en Luxemburg, in acht B2B sessies, de samenwerking voor EDF projecten verkend. Er waren ruim 150 deelnemers.
Internationaal|NIDV nieuws