​Eurotempest, een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-producten en systemen voor overheid en defensie, is als eerste opgenomen in het Register met Nederlandse IT en Cybersecurity providers.

Het register is één van de producten van het project Cyberweerbaarheid NIDV en is m.n. bedoeld als ondersteuning voor bedrijven die i.v.m. een defensie project, moeten voldoen aan de ABDO 2017/2019. Het Register wordt gevuld met Nederlandse IT en Cybersecurity bedrijven met HW/SW en diensten. Bedrijven die (verwachten te) voldoen aan de voorwaarden van het Register kunnen informatie opvragen of zich aanmelden middels een email naar register@nidv.eu.

Foto: v.l.n.r. Rob van Dort, projectleider cyberweerbaarheid NIDV, Martina Machiels, sales manager bij Eurotempest B.V., en Harry de Groot, Business Development Manager NIDV.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-05-2024

Defensie projecten overzicht 2024 gepubliceerd

Op 15 mei – op verantwoordingsdag- is het nieuwe Defensie Projectenoverzicht (DPO) 2024 aangeboden aan Tweede Kamer en gepubliceerd. Het Defensie Projectenoverzicht wordt tegenwoordig op verantwoordingsdag gepubliceerd, naar aanleiding van de actualisatie van het DMP-proces.  De belangrijkste reden is dat het primair een verantwoordingsdocument is, en de publicatiedatum dus beter past bij verantwoordingsdag. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden.
Algemeen

Nieuws: 08-05-2024

Actualiseren Defensie Materieel Proces (DMP)

De kamer heeft eind 2022 gevraagd naar het vergroten van wensbaarheid van het “voorzien-in” proces. Hierop is het DMP geactualiseerd. Ook is het verzendmoment van het DPO voor het eerst verzet naar 15 mei in plaats van September. De NIDV Projectendag, normaal gespoken gekoppeld aan het DPO, zal dit jaar nog steeds op 24-09-2024 plaatsvinden. Het DMP gaat uit van gefaseerde informatievoorziening door middel van afzonderlijke brieven over materieel en wapensysteem gebonden-IT projecten.

Nieuws: 12-04-2024

Sterke vertegenwoordiging tijdens Space symposium Colorado

Van 8-11 april heeft het grootste space event van Amerika in Colorado Springs plaatsgevonden. Tijdens het 39e Space Symposium was Nederland sterk vertegenwoordigd met de Commandanten van de Luchtstrijdkrachten en COMMIT, CMP,  NIDV, Spacened en 15 bedrijven/kennisinstellingen.
NPVS|Industrie Nieuws