​Eurotempest, een bedrijf dat gespecialiseerd is in IT-producten en systemen voor overheid en defensie, is als eerste opgenomen in het Register met Nederlandse IT en Cybersecurity providers.

Het register is één van de producten van het project Cyberweerbaarheid NIDV en is m.n. bedoeld als ondersteuning voor bedrijven die i.v.m. een defensie project, moeten voldoen aan de ABDO 2017/2019. Het Register wordt gevuld met Nederlandse IT en Cybersecurity bedrijven met HW/SW en diensten. Bedrijven die (verwachten te) voldoen aan de voorwaarden van het Register kunnen informatie opvragen of zich aanmelden middels een email naar register@nidv.eu.

Foto: v.l.n.r. Rob van Dort, projectleider cyberweerbaarheid NIDV, Martina Machiels, sales manager bij Eurotempest B.V., en Harry de Groot, Business Development Manager NIDV.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 17-03-2023

NATO Investment Fund komt mogelijk naar Amsterdam

De militaire alliantie beslist volgens betrokkenen vrijdag of het Nato Investment Fund voor start-ups naar de hoofdstad komt. Het zou een belangrijke stimulans voor de Nederlandse techsector kunnen zijn, als het doorgaat.
Internationaal|Industrie Nieuws

Nieuws: 16-03-2023

Innovatiemissie naar Frankrijk met RVO

Een Nederlandse delegatie van Defensie, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, en het gouden ecosysteem voor Defensie en Veiligheid is tot vandaag te gast in Parijs op de EDF-Innovatiemissie, met als gastheer het Agence de l’innovation de défense. Met 100 aanwezigen uit Nederland en Frankrijk zet de samenwerking hier nieuwe stappen.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|Algemeen

Nieuws: 14-03-2023

Gouden Driehoek bundelt krachten in lasercommunicatie

De Nederlandse technologie-ontwikkelaars en -producenten Demcon en VDL Groep bundelen hun activiteiten voor lasersatellietcommunicatie in FSO Instruments. Met de oprichting van dit eerste technologiebedrijf in Nederland voor lasersatellietcommunicatie wordt voortgebouwd op baanbrekende technologie die TNO heeft ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, waaronder Demcon en VDL. Dat past in het Nederlandse streven om een positie te bekleden als wereldmarktleider voor de serieproductie van hoogwaardige FSO (free-space optics) instrumenten voor lasersatellietcommunicatie, waarvoor concrete belangstelling bestaat bij Amerikaanse en Europese bedrijven.
NPVS|Gouden Ecosysteem|Industrie Nieuws