Een perfect fit voor uw verpakkingsvraagstukken

Tenfold Group staat voor u klaar als ambitieuze verpakkingsspecialist. Gedreven door kennis, ervaring en een passie voor de meest efficiënte en effectieve oplossingen, creëren wij ‘The perfect fit’. Wij helpen bedrijven en organisaties toegevoegde waarde te creëren rondom belangrijke thema’s als productbescherming, duurzaamheid, retourverpakkingen, schadereducties, ergonomie, kostenbeheersing en track and trace oplossingen.

De kracht van Tenfold
Om samen een passend antwoord op de meest uitdagende verpakkingsvraagstukken te vinden, is Tenfold modulair ingericht in vijf divisies.

  • Tenfold Industrial Packaging
  • Tenfold Packaging Supplies
  • Tenfold High Tech Packaging
  • Tenfold Supply Chain Services
  • Tenfold Logistic Services

Tenfold Industrial Packaging
Tenfold Industrial Packaging is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van verpakkingsoplossingen op maat. Wij ontwerpen verpakkingsoplossingen die perfect aansluiten op uw product, specificaties én uw processen. Zo ontwikkelen we samen de verpakking voor kostbare machines, apparaten en onderdelen, uiteenlopend in formaat en omvang.

Tenfold High Tech Packaging
Tenfold Group biedt verfijnde verpakkingsoplossingen voor high-tech industrieën, gericht op precisie, duurzaamheid en innovatie. Met diepgaande expertise in sectoren zoals energie, medische, lucht- en ruimtevaart, defensie en logistiek, levert Tenfold Group op maat gemaakte diensten die aan strenge eisen voldoen. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en processen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Onze cleanroom verpakkingsoplossingen beschermen gevoelige producten tegen contaminatie. Tenfold Group integreert industriële verpakkingen en logistieke diensten voor een efficiënte supply chain operatie, waarbij we als partner bijdragen aan het succes van onze klanten.

Heeft u een verpakkingsvraagstuk? Neem dan vandaag nog contact op met Tenfold en wij praten er graag over mee.