Fokker Services en Fokker Techniek zijn ook onder de nieuwe eigenaar weer toegetreden als NIDV-deelnemer.

We zijn natuurlijk niet onbekend met de NIDV en denken dat er kansen liggen in het verder uitbreiden van onze diensten richting de Nederlandse en internationale defensie after-market.

Als onafhankelijke serviceprovider zijn wij in staat om militaire klanten te ondersteunen van het kleinste Standard Part tot en met volledig groot onderhoud of ombouw van een vliegtuig of helikopter. We hebben faciliteiten in Nederland, Singapore en de VS en beschikken naast de hangaars en warehouse faciliteiten tevens over een eigen engineering afdeling en eigen repair centers, aangevuld met een groot internationaal netwerk.

Onze ambitie is om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de specifieke behoefte die een klant heeft. Zo hebben wij voor de Nederlandse luchtmacht diverse oplossingen op maat, waaronder de base maintenance ondersteuning aan de Nederlandse NH90 helikopter en de Standard Parts Solution voor alle militaire luchtmachtbasissen. Verder hebben we momenteel een Gulfstream G550 in ombouw staan op Woensdrecht, dit Special Mission Aircraft zal 2023 afgeleverd worden in opdracht van Gulfstream.

Voor elk type vliegtuig, helikopter of UAV willen we onze jarenlange ervaring en kennis inzetten en zo een oplossing bieden voor en bijdrage leveren aan de defensie en veiligheid.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-11-2022

Defensie’s Ruimtevaartagenda is uit!

Vandaag is de lang verwachte Defensie Ruimte Agenda goedgekeurd door de ministerraad. Het wachten blijkt de moeite waard te zijn geweest: er ligt nu een heldere agenda waarin Defensie onderstreept dat de inrichting van de ruimte als vijfde operationele domein urgent is voor het informatiegestuurd optreden van onze strijdkrachten. Het gebruik van de ruimte is onmisbaar geworden voor het goed functioneren van onze krijgsmacht en onze maatschappij als geheel. Vanuit militaire optiek gaat het daarbij met name om het gebruik van satellieten die essentieel zijn voor navigatie, communicatie, positie- en tijdsbepaling, aardobservatie, en intelligence, surveillance and reconnaissance.
NPVS|Defensie|Algemeen

Nieuws: 21-11-2022

Grote uitdaging voor Koninklijke Marechaussee in Defensienota

Op 9 november heeft de Koninklijke Marechaussee een 60-tal NIDV-deelnemers gesproken over de uitdagingen en kansen die de Defensienota hen biedt. De presentatie van Commandant Koninklijke Marechaussee Luitenant-generaal Hans Leijtens en directeur Kennis, Strategie en Innovatie Brigade-generaal Jos Pieters gaf het startschot voor interessante dialoog met het publiek.
Defensie|NIDV nieuws

Nieuws: 19-11-2022

NEDS2022: drie dagen ook zakelijke aandacht voor vrede en veiligheid

Met een bijzonder succesvolle expositie heeft de NIDV de NEDS2022 in Ahoy op donderdag 17 november afgesloten. Maar liefst 3.500 bezoekers, 170 exposanten en 20 buitenlandse delegaties hebben hieraan bijgedragen.
NIDV nieuws