Fokker Services en Fokker Techniek zijn ook onder de nieuwe eigenaar weer toegetreden als NIDV-deelnemer.

We zijn natuurlijk niet onbekend met de NIDV en denken dat er kansen liggen in het verder uitbreiden van onze diensten richting de Nederlandse en internationale defensie after-market.

Als onafhankelijke serviceprovider zijn wij in staat om militaire klanten te ondersteunen van het kleinste Standard Part tot en met volledig groot onderhoud of ombouw van een vliegtuig of helikopter. We hebben faciliteiten in Nederland, Singapore en de VS en beschikken naast de hangaars en warehouse faciliteiten tevens over een eigen engineering afdeling en eigen repair centers, aangevuld met een groot internationaal netwerk.

Onze ambitie is om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de specifieke behoefte die een klant heeft. Zo hebben wij voor de Nederlandse luchtmacht diverse oplossingen op maat, waaronder de base maintenance ondersteuning aan de Nederlandse NH90 helikopter en de Standard Parts Solution voor alle militaire luchtmachtbasissen. Verder hebben we momenteel een Gulfstream G550 in ombouw staan op Woensdrecht, dit Special Mission Aircraft zal 2023 afgeleverd worden in opdracht van Gulfstream.

Voor elk type vliegtuig, helikopter of UAV willen we onze jarenlange ervaring en kennis inzetten en zo een oplossing bieden voor en bijdrage leveren aan de defensie en veiligheid.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws