Fokker Services en Fokker Techniek zijn ook onder de nieuwe eigenaar weer toegetreden als NIDV-deelnemer.

We zijn natuurlijk niet onbekend met de NIDV en denken dat er kansen liggen in het verder uitbreiden van onze diensten richting de Nederlandse en internationale defensie after-market.

Als onafhankelijke serviceprovider zijn wij in staat om militaire klanten te ondersteunen van het kleinste Standard Part tot en met volledig groot onderhoud of ombouw van een vliegtuig of helikopter. We hebben faciliteiten in Nederland, Singapore en de VS en beschikken naast de hangaars en warehouse faciliteiten tevens over een eigen engineering afdeling en eigen repair centers, aangevuld met een groot internationaal netwerk.

Onze ambitie is om zo veel mogelijk aan te sluiten bij de specifieke behoefte die een klant heeft. Zo hebben wij voor de Nederlandse luchtmacht diverse oplossingen op maat, waaronder de base maintenance ondersteuning aan de Nederlandse NH90 helikopter en de Standard Parts Solution voor alle militaire luchtmachtbasissen. Verder hebben we momenteel een Gulfstream G550 in ombouw staan op Woensdrecht, dit Special Mission Aircraft zal 2023 afgeleverd worden in opdracht van Gulfstream.

Voor elk type vliegtuig, helikopter of UAV willen we onze jarenlange ervaring en kennis inzetten en zo een oplossing bieden voor en bijdrage leveren aan de defensie en veiligheid.

Aankomende evenementen

Laatste nieuws

Nieuws: 25-09-2023

Discussies en contactmomenten tijdens Nederland-Zweden Innovation Days

Op 20, 21 en 22 september vonden de NL/ZWE Industry & Innovation days plaats, dit keer in Nederland (Den Haag). Dit evenement vindt jaarlijks plaats op basis van de in 2019 getekende MOU tussen NIDV en haar Zweedse counterpart SOFF. Dit jaar was het thema ‘Raising production and Supply chain resilience’. Als gastheer voor het VIP onderdeel van het programma op woensdagmiddag trad op Ambassadeur Johannes Oljelund. Op donderdag waren er paneldiscussies en matchmaking tussen de NL en ZWE industrie. Het event werd op vrijdag afgesloten met bedrijfsbezoeken aan de firma Robin Radar en kennisinstituut TNO Ypenburg.  
Internationaal|NIDV nieuws

Nieuws: 15-09-2023

Terugblik: kennis, productie, en overheid op DSEI

De Defence and Security Equipment International (DSEI) van 12 tot 15 september is vandaag succesvol afgerond. Het gezamenlijk paviljoen van ministeries, bedrijfsleven en kennisinstellingen was de hele week de spil van de Nederlandse aanwezigheid. Een bijzonder visitekaartje voor de kwaliteiten van de Nederlandse aanpak was Zr. Ms. De Ruyter aan de wal.
Handel en export|Algemeen

Nieuws: 13-09-2023

Masterclass Europees Defensiefonds: de stap van óf naar hoe

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en NIDV organiseerden 12 september een masterclass voor het Europees Defensiefonds (EDF) op de Frederikkazerne in Den Haag. Bijna 50 vertegenwoordigers van bedrijven en kennisinstellingen maakten een verdiepingsslag in dit programma voor een Europese defensiekennisbasis.
NIKAG|Europees Defensie Fonds|NIDV nieuws