Vonk B.V. is een voorraadhoudende import- distributie groothandel met aanvullende maatwerk mogelijkheden op het gebied van kunststof en aluminium verpakkingen als kisten, koffers, containers, 19”racks en IBC transportbakken, explosieveilig chemisch resistente mobiele lichtbronnen t.b.v. gebruik op en rondom personen en temperatuur gecontroleerde  koeltransportboxen zonder energiebron.

Wij denken met onze klanten mee om hun wensen te voorzien van custom toevoegingen, die ook samen met de gebruikers worden bedacht en geschikt zijn voor langdurig,  duurzaam, betrouwbaar en milieuvriendelijk gebruik.

Activiteiten:

  • Advisering, ontwikkeling, prototyping (inclusief testen) van lichtgewicht kunststof transportkisten en begeleiding van het leveringsproces.
  • Adviseren in mobiele lichtunits, zak-, hoofd-, helm en handlampen. Explosieveilig, oplaadbaar, IR, UV en energiezuinig.
  • Adviseren in logistieke ketens, waar kwaliteit en vormgeving van belang zijn om kisten onderdeel te laten zijn van een groter logistiek geheel.
  • Adviseren in koeltechnische, temperatuur gereguleerde transportverpakkingen.
  • Adviseren in IBC ADR transportverpakkingen voor droge materialen.
  • Adviseren in 19” rack transportverpakkingen.

Markten

Vonk B.V. werkt met haar technisch hoogwaardige en innovatieve producten binnen industrie, offshore, defensie, politie, brandweer, ambulance en andere veiligheidsdiensten samen met andere toeleveranciers vanuit het standpunt dat ons commitment ten dienste staat van de veiligheid van alle professionele gebruikers in het veld.

Missie

Met ons commitment aan Vrede en Veiligheid denken wij missie gericht in de box ‘out of the box’!