+31 (0) 70 3644807

Search

Zuid-Koreaanse mediadelegatie brengt bezoek Nederlandse industrie

jul 11, 2019 | Nieuws

Foto: De delegatieleden zijn bij verschillende bedrijven uit de DVI op bezoek geweest.

Van 8 tot en met 11 juli jl. heeft er bezoek aan Nederland plaatsgevonden van een Zuid-Koreaanse delegatie die met name bestond uit journalisten en vertegenwoordigers van zowel de Nederlandse Ambassade in Seoul en de Zuid-Koreaanse Ambassade in Brussel. Nederland staat wereldwijd bekend om haar kaas, windmolens, tulpen, klompen en stroopwafels, zaken als hoogstaande technologie, innovatief vermogen en hoogwaardige defensie industrie zijn minder bekend.

Het doel van het bezoek was dan ook om de aanwezige journalisten kennis te laten maken met de Nederlandse DVI en hoe de samenwerking tussen de industrie en overheid wordt gerealiseerd binnen de triple helix. DSM Dyneema, Thales en Photonis waren de gastheer tijdens de bezoeken en na vier dagen kunnen we de conclusie trekken Dat het bezoek zeer geslaagd was. De NIDV en CMP hebben het bezoek ondersteund.


De delegatie heeft bij meerdere bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties kennis opgedaan over de Nederlandse Defensie- en Veiligheidsindustrie.

 

Contactpersoon

Peter Huis in't Veld

Peter Huis in't Veld

Business Development Manager

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Huis in’t Veld via p.huisintveld@nidv.eu

Eerder nieuws